کشف و توقیف بیش از ۲ هزار کیلوگرم زنجبیل کپک زده

بازرسان سلامت محیط استان البرز، بیش از ۲ و نیم تن زنجبیل ناسالم که آثار کپک بر آن قابل مشاهده بود را در یکی از سردخانه‌ها کشف کردند.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: این ماده غذایی غیرقابل مصرف انسانی، توسط بازرسان توقیف و پرونده آن به مراجع قضایی ارجاع شد.
 
اصغریان با بیان اینکه زنجبیل، گیاهی پر مصرف در صنایع غذایی است گفت: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را از طریق تماس با شماره ۱۹۰ به بازرسان بهداشت گزارش دهند.

برچسب ها: علوم پزشکی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.