علی خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه این کمیسیون با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو، نمایندگان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدیران سازمان بیمه سلامت ایران، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی و به منظور بررسی وضعیت اجرای مصوبات قانونی در حوزه طب ایرانی به ریاست حجتالاسلام پژمانفر برگزار شد، اظهار داشت: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و معاونان ایشان در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت پیشرفت تعهدات قانونی خود در حوزه طب ایرانی و مکمل، اقدامات در دست انجام وزارتخانه برای توسعه دانشکدههای طب ایرانی را تشریح کردند.
خضریان افزود: به دنبال جلسه شهریورماه سال گذشته کمیسیون ۳۰ تکلیف قانونی بر عهده وزارت بهداشت قرار داده است. این تکالیف جهت تحول در به کارگیری طب ایرانی و مکمل نظیر مواردی همچون تدوین سند ملی طب سنتی، پوشش بیمه ای، استقرار دفتر طب ایرانی اسلامی در وزارتخانه بوده است که عموم این موارد در مسیر اقدام و یا انجام امور کارشناسی است.
سخنگوی کمیسیون اصل نود با بیان اینکه وزیر بهداشت ضمن تأکید یر تقویت طب سنتی و مکمل، تکمیل زنجیره حمایتی از این موضوع را نیازمند همکاری همه بخشها از جمله بیمه مرکزی وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار، و رفاه اجتماعی دانست.
خضریان تصریح کرد: براساس جمعبندی کمیسیون مقرر شد تا آسیب شناسی در مورد علت عدم توجه دانشجویان نسبت به طب ایرانی و مکمل در انتخاب رشتهها طی دو ماه آینده انجام و گزارش آن به کمیسیون تقدیم شود. همچنین تأکید شد تا سهم طب ایرانی از اعتبارات گیاهان دارویی مشخص و تفکیک شود. ضمن اینکه توافق گردید جلسهای برای آسیب شناسی معضلات طب ایرانی و مکمل با فعالان این بخش تشکیل شود و مصوبات دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی مرور و اقدامات قابل انجام در حوزه اختیارات وزارت بهداشت طی یک ماه آینده اعلام شود.