براي سرخ کردن مواد غذايي، هيچ وقت از روغن مايع استفاده نکنيد ، زيرا سريعاً اکسيده شده و توليد مواد سرطان زا مي کنند براي سرخ کردن از روغن مخصوص سرخ کردني استفاده کنيد.

به گزارش باشگاه خبررنگاران ،يوسف نقيايي  اظهارداشت: اخيراً صنايع توليد روغن، تلاش مؤثري را براي توليد روغن هاي كم ترانس شروع كرده اند. اين روغن ها بصورت نيمه جامد هستند(مثل روغن مخصوص سرخ کردني) و گاهي اوقات يكنواخت نبوده و قسمت مايع در روي ظرف روغن بيشتر است. اگر شكل ظاهري روغن بدين صورت بود، دليل بر فساد روغن نيست و بهتر است آن را قبل از مصرف كاملاًَ هم بزنيم.

وي افزود: هر چه ايزومر ترانس روغن كمتر باشد، روغن سالم تر است، ولي كمتر حرارت را تحمل مي كند. بنابراين از روغن هاي مايع براي سرخ كردن مواد غذايي با درجه بالا استفاده نكنيد.

نقياني تصريح كرد: روغن هاي جامد مدت بيشتري قابل نگهداري هستند، حرارت را بهتر تحمل مي كنند و علاوه بر اين به نور حساس نيستند، ولي به دليل داشتن اسيدهاي چرب اشباع براي سلامت بدن زيان آورند.

وي با بيان اين مطلب که چربي هاي اشباع در ايجاد بيماري هاي قلبي-عروقي، سکته قلبي و افزايش چربي هاي خون نقش زيادي دارند عنوان داشت: علاوه بر اين، درجريان هيدروژنه كردن اسيدهاي چرب ترانس ايجاد ميشوند كه ضرر مضاعفي براي سلامت دارد،اسيدهاي چرب ترانس در ايجاد سرطان نقش دارند. به همين دليل روغن هاي جامد اگر چه براي سرخ كردن در حرارت زياد، بهتر از روغن هاي مايع معمولي هستند، اما بطور كلي در ليست غذاهاي خطرناك قرار مي گيرند. /ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار