 
    
    
- سالاد ذرت وسیب زمینی
	سیب زمینی پخته شده: 500 گرم
	کنسرو ذرت شیرین: 1 قوطی
	شوید خشک: 1-2 ق.غ
	سس سالاد:  به مقدار لازم
	فلفل دلمه ای قرمز: 2-3 عدد
	سرکه خرما:  4-5 ق.غ
	آبلیمو: 3-4 ق.غ
 
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را مربع مربع کرده و به همراه ذرت و فلفل دلمه ای قرمز مربع شده در درون کاسه ای مخلوط کنید سپس کل مواد دیگر را که حاصل آن سس می شود به مایع سیب زمینی و ذرت فلفل اضافه کنید و آرام هم زده و 15 دقیق در یخچال گذاشته و نوش جان کنید.
- سالاد سیب زمینی چیلی برای 8 نفر
	یک کیلو و 400 گرم سیب زمینی پخته شده
	225 گرم خامه ترش
	150 گرم ماست
	نصف پیمانه مایونز
	110 گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
	10 ورقه کالباس پخته و خرد شده
	دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
	نصف پیمانه گشنیز ریز شده
	نصف پیمانه پیازچه ریز شده
	نمک و فلفل
 
طرز تهیه:
	1. سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.
	2. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط 
کنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد 
همه تکه های سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
	3.کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.
	سالاد شما حاضر است.
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
     
    
    
