ضیایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد:

اختصاص زمین 50 هکتاری در فیروزکوه برای ساخت شهرهای سایه/ برای اسکان اضطراری به 8 مرکز دیگر نیاز است

در پی واگذاری زمین 50 هکتاری از سوی دولت به هلال احمر جهت ساخت اردوگاه اسکان اضطراری در فیروز کوه، رئیس جمعیت هلال احمر گفت: شهر تهران به 8 مرکز دیگر نیز نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با دستور رئیس‌جمهور، زمینی به مساحت 50 هکتار در فیروزکوه برای استفاده به عنوان اردوگاه اضطراری در نظر گرفته شده است.

بر اساس پیشنهاد وزیران عضو کمیسیون لوایح دولت که اخیراً مورد تأیید دکتر حسن روحانی؛ رئیس‌جمهوری کشورمان قرار گرفته، مقرر شده 50 هکتار از اراضی شهرستان فیروزکوه استان تهران، از سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور گرفته شود و در اختیار جمعیت هلال احمر برای احداث اردوگاه اسکان اضطراری به مدت 30 سال قرار بگیرد.

همچنین در این ابلاغیه تاکید شده که سازمان جنگل‌ها موظف به نظارت بر نحوه استفاده از این اراضی بوده و در صورت تغییر موضوع فعالیت، حق استفاده مزبور ساقط می‌شود.

سید امیرمحسن ضیایی، رئیس جمعیت هلال احمر در این زمینه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تهران کلان شهری است که نیاز دارد در زمان های بحران، شهرهای سایه داشته باشد.

وی ادامه داد: این شهرهای سایه جهت اسکاناضطراری جمعیت چند میلیونی تهران استفاده می شود و پیش بینی ما این است که حداقل 9 مرکز در اطراف تهران باید اماده اسکان اضطراری باشند.

ضیایی در مورد زمان احداث اردوگاه اسکان اضطراری گفت: هنوز زمین تحویل ما نشده و این هفته به ما ابلاغ شده استکه زمین به هلال احمر واگذار شده، طبیعتا با توجه به خصوصیات زمین، آن را اماده احداث اردوگاه خواهیم کرد.

وی افزود: مقرر شده تا ظرف 3 ماه آینده مکان های دیگری به دولت پیشنهاد دهیم تا نسبت به واگذاری آنها نیز اقدام شود.

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین در مورد استفاده از این زمین ها در مواقع عادی گفت: در کنار اردوگاهی که بنا می شود، ما می توانیم استفاده آموزشی جهت آموزش همگانی از این زمین ها داشته باشیم.

وی در مورد مدت زمان تملیک این زمین گفت: طبیعتا دولت نمی تواند زمین را به صورت قطعی واگذار کند و برای آن مدت زمان تعیین میکند اما با توجه به نیاز تهران و همینطور زیرساختهای موجود در این زمین ها، اتظار این است که تملک زمین ها تمدید شود.

تبریک روز پزشک

ضیائی همچنین در ادامه با تبریک روز پزشک گفت: حضور هزاران پزشک داوطلب در جبهه‌های جنگ، تنها گوشه‌ای از رشادت‌های این نیروهای خدوم بود که به براي سلامت رزمندگان اين مرز و بوم، جانشان را کف دست می‌گذاشتند و برای دفاع از این آب و خاک، به میدان رزم می‌شتافتند.

وی در ادامه تأکید کرد: اکنون نیز با گذشت چند دهه از جنگ تحمیلی و دوران پرافتخار دفاع مقدس، شاهد خیل عظیم پزشکان نیکوکاری هستیم که با همان روحیه جهادی، در مناطق محروم حاضر شده و بدون هیچ چشمداشت مالی، بیماران درمانده را درمان می‌کنند. حضور بیش از ١٨ هزار پزشک و پیراپزشک داوطلب جمعیت هلال‌ احمر و ارائه خدمات کاملا داوطلبانه به آسیب‌پذیرترین گروه‌های جامعه؛ گواهی بر این ادعاست. در دور افتاده‌ترین و محروم‌ترین نقاط کشور نیز همواره ردی از پزشکان نیکوکار پیدا می‌شود؛ طبیبانی که بدون هیچ مزد و منتی، بازوی اجرایی «عدالت در سلامت» هستند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار