به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، رئیس 
اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: صادرات ماهی قزل آلا از 
اصفهان به کشور امارات از این پس هفته ای 2 بار (روزهای دوشنبه و پنجشنبه) 
انجام می شود. 
 
منصور کیمیایی اضافه کرد: این محصول در یکی از شرکت های 
بسته بندی آبزیان زیر نظارت اداره کل دامپزشکی استان، بسته بندی و از طریق 
فرودگاه شهید بهشتی اصفهان صادر می شود.
 
وی گفت: افزایش ظرفیت اصفهان در
 تولید انواع فرآورده های خام دامی و آبزیان سبب شده است تا صادرات این 
فرآورده ها از این استان افزایش یابد.
 
کیمیایی افزود: هر سال سعی می شود متناسب با نیاز کشورهای هدف، محصولات جدیدی به سبد صادراتی مواد پروتئینی استان اصفهان اضافه شود.
 
رئیس
 اداره قرنطینه و امنیت زیستی این اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: این
 اداره کل آمادگی دارد تا در راستای افزایش صادرات غیرنفتی و تحقق اقتصاد 
مقاومتی با انجام نظارت ها و ارائه مشاوره های لازم، به صادرکنندگان این 
بخش کمک کند.
 
براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، سال گذشته
 6 هزار و 576 تُن انواع آبزی(ماهیان گرم آبی، سردابی و خاویاری) در مناطق 
مستعد استان تولید شد.