فرمانده یگان حفاظت هواپیمایی استان اصفهان از کشف بیش از ۱۸ هزار دلار ارز دولتی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان _ سرهنگ پاسدار محمد دهقان زاده گفت: این مجرمان که با اقدامات سازمان یافته و تشکیل باندهای اقتصادی اقدام به برهم زدن میزان عرضه و تقاضا در زمینه توزیع دلار دولتی می‌کردند که با تلاش فنی و اطلاعاتی، شناسایی و دستگیر شدند.

وی یادآور شد: پرونده ای در این خصوص تشکیل و به همراه متهمان به مقام قضایی ارجاع شد.

فرمانده یگان حفاظت هواپیمایی استان اصفهان با بیان اینکه در زمان حاضر حفظ و صیانت از سنگرهای مختلف کشور از وظایف پاسداران انقلاب اسلامی است، خاطر نشان کرد: سپاه حفاظت هواپیمایی در حوزه فرودگاهی نیز آمادگی هرگونه تلاش و مجاهدت در راستای حفظ و صیانت از ماموریت‌های محوله را دارد.

فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی در شرق اصفهان دارای ۲ باند به طول چهار هزار و ۳۹۷ متر و عرض ۴۵ متر با ۲۰ جایگاه پذیرش انواع هواپیمای مسافربری و ترمینال پروازهای داخلی و خارجی است.

این فرودگاه که در مرکز کشور قرار دارد، بعنوان معین فرودگاه‌های ایران عمل می‌کند و در طول سال میزبان بسیاری از فرودهای اضطراری و هدایت شده است.

منبع ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۲۵ مهر ۱۴۰۴
اصل اختلال ارزی در بانک مرکزی هست به هرکسی دوست ارز میدهد با سابقه کسی هم کار ندارد