رئیس کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر اصفهان

توسعه اشتغال زیربنای سلامت و امنیت جامعه است

رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: توسعه اشتغال زیربنای سلامت و امنیت جامعه است چون در دیار فقرا نمی‌توان سطح بالای سلامت روانی و اجتماعی و معنوی را طلب کرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عباسعلی جوادی امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مفهوم سلامت، ضرورت آن در توسعه‌یافتگی و چگونگی رسیدن به این مهم اظهار کرد: در تعریف سازمان بهداشت جهانی سلامت از 4 بُعد سلامت جسمانی، سلامت روانی، سلامت اجتماعی و سلامت روحی شناخته می‌شود.

وی افزود: رسیدن به مفهوم سلامت و تحقق آن امری بسیار باارزش و مهم و از ضروریات جوامع در حال توسعه و توسعه‌یافته است چراکه سلامت و در کنار آن امنیت 2 نیاز بنیادین انسانی بوده و تحقق این 2 امر جزو رسالت‌های مهم حاکمیت است.

رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: تحقق 2 مقوله امنیت و سلامت مستلزم همکاری وسیع بین بخشی است.

وی تصریح کرد: شورای شهر یک ساختار مدرن مدنی است که هم در آن انتظارات مردم به تدریج از آن واقعی‌تر می‌شود و هم اعضای این شورا به فهم بیشتری از مسؤولیت خود می‌رسند تا با اهداف واقعی، مؤثر و منطبق با توانمندی‌های خود، وظایف خود را در قالب برنامه‌ریزی روشن، مطرح و پیگیری کنند.

جوادی عنوان داشت: در ابعاد 4گانه سلامت، شورای شهر و شهرداری نقش غیر قابل انکاری داشته و به بیان دیگر ایفای نقش اول سلامت شهری بر عهده شهرداری‌هاست.

وی تأکید کرد: در بخش سلامت جسمانی که به 2 قسمت پیشگیری و درمان قابل جداسازی است، در بخش مهم پیشگیری، اقدام و اقدامات پیشگیرانه شهرداری نقش اول را دارد.

رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اذعان داشت: کاهش آلودگی هوا از طریق ایجاد محدودیت برای استفاده از خودرو برای بسیاری از مناطق شهر اصفهان و ساده‌ترین روش‌هایی که باید به صورت طراحی‌های مدرن و با هدف‌گذاری روشن به تصویب شورا برسد و با همکاری بین بخشی فاز به فاز به مرحله اجرا درآید.

وی خاطرنشان کرد: تسهیل استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی، استفاده از وسایل حمل و نقل برقی، برقراری و تصویب استانداردهای لازم برای وسایل حمل و نقل شهری و به کارگیری مجدد کالسکه‌های حمل و نقل شهری به ویژه در مناطق ویژه گردشگری، گسترش هرچه بیشتر فعالیت جسمانی به ویژه با فرهنگ‌سازی و تسهیل شرایط استفاده از وسایل غیر موتوری با برنامه‌ریزی علمی قابل اندازه‌گیری.

جوادی اذعان داشت: فعالیت‌های جسمانی پایه نشاط و سلامت عمومی است، در حوزه سلامت تاکنون اقدامات خوبی در شهر اصفهان صورت گرفته اما باید در قالب یک برنامه‌ریزی میان‌مدت که به زودی ارائه می‌شود، به بالاترین سطح خود رسیده و به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی متذکر شد: کاهش انواع آلودگی‌ها از طریق ارتقای نظافت شهری و همکاری سریع، وسیع و همه‌جانبه بین بخشی برای خروج هرچه سریع‌تر صنایع آلاینده در حوزه سلامت روانی، اجتماعی و معنوی عملکرد شهرداری اصفهان در مجموع از سایر کلان‌شهرها موفق‌تر بوده اما نتیجه این عملکرد به مثابه عملکرد مطلوب نیست.

رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: کمیسیون سلامت شورای شهر باید با استفاده از نظر کارشناسان به تبیین و ارائه برنامه بپردازد، برنامه‌ای که هم نقش حداکثری و پررنگ برای مردم قائل شود و هم توان نمادین‌سازی سازمان‌های مرتبط را به صحنه بکشاند.

وی عنوان داشت: به هیچ وجه به دنبال اضافه کردن مسؤولیت‌ها و هزینه‌های شهرداری نیستیم بلکه به عنوان نمایندگان مستقیم مردم این وظیفه را داریم که امنیت، سلامت و رفاه و زیست  آبرومندانه مردم شهر اصفهان را از خودمان و سایر سازمان‌ها طلب کنیم؛ شهری از سلامت روانی و اجتماعی و معنوی مطلوب برخوردار است که مردم آن شغل مناسب برای تامین معیشت داشته باشند، به آینده خود امیدوار باشند، سرپناه داشته باشند و گردش مالی در آن شهر پررونق باشد.

جوادی ادامه داد: به شکرانه روابط بین‌المللی بهتر که امیدواریم هر روز نیز بیشتر شود شاهد افزایش گردشگر بوده‌ایم و اصفهان آن‌قدر زیبایی سحرانگیز و جذاب و تمام‌نشدنی دارد که می‌توان انتظار 10ها برابر این تعداد گردشگر را داشت، اما توسعه زیرساخت‌ها و فرهنگ گردشگری نیز مقوله بسیار مهمی است که اشتغال‌آفرین و مولد سرمایه خواهد بود.

وی متذکر شد: توسعه اشتغال زیربنای سلامت و امنیت جامعه است چون در دیار فقرا نمی‌توان سطح بالای سلامت روانی و اجتماعی و معنوی را طلب کرد و اصفهان قابلیت گسترش 2 نوع توریسم سلامت و توریسم دانشجویی را حتی با امکانات موجود داراست.

رئیس کمیسیون بهداشت و سلامت شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: این 2 نوع توریسم به لحاظ سخت افزاری تا حدودی زیرساخت‌های لازم را دارا هستند، البته نیاز به توسعه ضروری است و نکته مثبت این جریان عدم احتیاج به سرمایه‌گذاری دولتی است و ترغیب بخش خصوصی تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و گشاده‌رویی می‌طلبد.

وی بیان داشت: خواهر خوانده ما در شرق آسیا در چشم انداز 2020 به جذب بیش از 2 میلیون دانشجو گردشگر می‌اندیشد(کوالالامپور)، این در حالی است که با تأسف فراوان اصفهان با این توان بالقوه شاهد مهاجرت نخبگان خود است و باید با مراکز آموزش عالی به گفت‌وگو نشست؛ امیدوارم در معرض داوری آیندگان آبرومند باشیم و نسبت به آنچه در این دوره شورا انجام می‌دهیم در پیشگاه پروردگار و مردم روسفید و سربلند باشیم.

 

انتهای پیام/م

 

تحقق امنیت و سلامت نیازمند همکاری بین بخشی است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار