مدنی مطرح کرد؛

هیچ تعادلی میان عرضه و تقاضای مصرف آب در کشور وجود ندارد/ با یک بانک ورشکسته آبی مواجه هستیم

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هیچ تعادلی میان عرضه و تقاضای مصرف آب در کشور وجود ندارد و ما با یک بانک ورشکسته آبی مواجه هستیم.

ایران از بحران آب به مرحله ورشکستگی آبی رسیده استکاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش و سرپرست مرکز امور بین‌المللی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به بحران و ورشکستگی آبی در کشور اظهار کرد: زمانی که سخن از مسئولیت پذیری و صرفه جویی در جامعه به میان می‌آید، منظور صرفه جویی در همه چیز نیست، چرا که کلمه صرفه جویی به گونه‌ای در اذهان عمومی مطرح شده است که همه به آن حساس شده‌اند.

وی افزود: در مسئولیت پذیری هر فردی می‌تواند نقشی ایفا کند. مطالبه‌گری و اطلاع رسانی در هر موردی نیازمند مسئولیت پذیری است.

مدنی گفت: ایران از مرحله بحران آب به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است، چرا که در وضعیت کنونی کمبود بارش‌ها که وزارت نیرو نیز از بی سابقه بودن این شرایط طی 50 سال اخیر گفته بود، ما شاهد ورشکستگی آبی در کشور هستیم.

وی ادامه داد: حتی اگر از لحاظ هیدرولوژیکی در رابطه با بحران آب و کمبود بارش‌ها نیز درست نگفته باشیم، اما می‌دانیم که با بحران آب در کشور مواجه هستیم.

معاون آموزش و پژوهش و سرپرست مرکز امور بین‌المللی سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: مصرف منابع آبی کشور نسبت به 50 سال گذشته افزایش یافته است، چرا که هیچ تعادلی میان عرضه و تقاضای مصرف آب در کشور وجود ندارد و ما با یک بانک ورشکسته آبی مواجه هستیم.

وی افزود: باید باور کنیم که منابع آبی نمی‌تواند پاسخ تقاضا و نیازهای سیستم آبی کشور را بدهد.ما باید نسبت به بهره برداری از منابع آبی خود محتاط باشیم، چراکه احیای رودها، تالاب‌ها و دریاچه‌ها به راحتی امکان پذیر نیست.

مدنی تصریح کرد: تطبیق و سازگاری با شرایط موجود منابع آبی کشور برابر با کاهش مصارف آبی در تمام سیستم‌های مصرفی از جمله صنعتی و کشاورزی است، لذا باید میزان مصارف روزانه زندگی ما باید با این منابع آبی کم سازگار باشد.

انتهای پیام/

فقدان تعادل در مصرف منابع آبی کشور

برچسب ها: محیط زیست ، بحران آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار