توزیع کالای اساسی برای طرح ضیافت رمضان در نور

۸۰ تن کالای اساسی برای طرح ضیافت رمضان در نور اختصاص یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، رحمت الله علی بابایی مدیر جهاد کشاورزی نور با اشاره به برگزاری جلسه تنظیم بازار ویژه طرح ضیافت ماه مبارک رمضان گفت: در طرح ضیافت ماه ماه مبارک رمضان، بیش از ۸۰ تن کالای اساسی به این شهرستان اختصاص یافته است.

وی افزود: این اقلام شامل، ۲۶.۶ شکر، ۲۳.۳ تن مرغ، ۲.۷ تن گوشت قرمز، ۱.۳ تن تخم مرغ و ۲۶.۶ تن روغن است که تاکنون بیش از ۱.۵ تن گوشت قرمز توزیع شد.

بابایی گفت: اتحادیه‌ ها برای کاهش قیمت کالا‌های الویت دار مصرفی در ماه مبارک رمضان، فهرستی از کالا‌های مورد نظر را طبق لیست قیمت به اداره صنعت و معدن و تجارت اعلام و با نصب بنر جهت اطلاع رسانی مصرف کنندگان تعادل بازار را فراهم کنند.

انتهای پیام/ م

اختصاص ۸۰ تن کالای اساسی در نور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار