گفتگو شهرداران و اعضای شوراهای شهرستان رفسنجان درباره مسائل شهری

اولین مجمع مشورتی شورا‌های اسلامی شهرستان رفسنجان با حضور شهرداران، روسا و اعضای شورا‌های اسلامی شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،اولین مجمع مشورتی شورا‌های اسلامی شهرستان رفسنجان با حضور شهرداران، روسا و اعضای شورا‌های اسلامی شهرستان با حضور شهردار و رئیس شورای شهر در سالن شهید هنری دانشگاه، ولی عصر (عج) برگزار شد.

علی نقی زاده شهردار بهرمان به بحث مدیریت منابع اشاره کرد و گفت:عوارض مالی تابع درآمد‌های شهری است و واریزی دولت هم پایدار نیست باید از طریق سرمایه گذاری با مشارکت بخش خصوصی یا خود شهرداری در جهت ارائه خدمات به شهروندان گام برداریم.

وی بیان داشت:شهرستان ما قابلیت خوبی در بحث گردشگری دارد باید از این طریق درآمد پایداری برای شهر ایجاد کنیم.

سید محمود جمالی مسئول بخش شورای کشکوئیه به نبود محصول پسته اشاره کرد و گفت: ۴ میلیارد تومان واریزی دولت به این بخش بوده که با احتساب این مبلغ میتوان به اندازه همین مبلغ وام ۲% اخذ کرد و با ایجاد کارخانه برای جوانان بیکار، اشتغال ایجاد کرد.

رضا بمانی عضور شورای شهرستان رفسنجان هم به بحث سرمایه گذاری پایدار اشاره‌ای کرد و بیان داشت:هزینه‌هایی که صرف شهرستان می‌شود بسیار خوب است و نوعی نماد هویت شهر تلقی می‌شود اگر به صورت هماهنگ باشد و سلیقه‌ای عمل نشود در بخش‌ها هم اجرا شود مثمر ثمر خواهد بود.

مهدی خلیلی رئیس شورای کشکوئیه خواستار ایجاد کارخانه‌ای در اطراف و بخش‌های شهرستان شد و اظهار داشت:پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوبی در زمینه اشتغالزایی وجود دارد لذا سهم آلایندگی مس سرچشمه به بخش‌ها و شهر‌های اطراف شهرستان هم تعلق دارد از طریق جذب این سهم می‌توان برای جوانان بیکار بخش‌های نوق، کشکوئیه و…اشتغال ایجاد کرد.

غلامرضا احمدپور عضور شورای صفائیه خواستار افزایش فعالیت‌های بیشتر در راستای اشتغالزایی شد و گفت:با همکاری و هم اندیشی و استفاده از ظرفیت‌های مادی و مالی می‌توان در راستای ایجاد اشتغال و انتقال آن به بخش‌های شهرستان هم گام برداشت.

وی بیان داشت:باید برنامه ریزی شود که شهرستان را به عنوان شهری پایلوت معرفی کنیم و رشد آن باید متوازن باشد و توسعه شهرستان را باید همتراز با بخش‌های آن بالا برد.

حسن مریدی عضو شورای بخش فردوس خواستار ارائه عملکرد‌های روستا‌ها در کنار انتقادات شد.

محمدحسین خراسانی شهردار صفائیه خواستار بیان مشکلات شهرداری‌ها به صورت حضوری و رودرو شد.

علی نوذری رئیس شورای شهر بهرمان هم با بیان اینکه در شهر‌های کوچکی، چون بهرمان امکانات ثابت و پایداری برای درآمد نیست گفت: انتظارات مردم از شورا زیاد است، عدم پاسخگویی به نیاز‌های مردم با توجه به منابع مالی باعث افزایش توقعات انان شده است باید راهکاری اندیشیده شود زمینه‌ای فراهم شود تا برای شهر‌های کوچک منابع پایدار درامدی تعریف شود.

علی ابراهیمی بخشدار بهرمان با اشاره به برگزاری مراسماتی که باعث روحیه نشاط و شادابی در شهرستان شده است گفت: برای ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بخش‌ها و شهر‌های اطراف هم برنامه‌هایی تدارک دیده شود.

وی بیان داشت:طبق قانون ارزش افزوده عوارض محصولات کشاورزی ممنوع است از طرفی در روستا‌های کوچک محصول ما پسته است و مشکلات و آلایندگی ناشی از باغات وجود دارد و طبق قانون نمی‌توانیم برای آن‌ها عوارض داشته باشیم و راهکاری نداریم که از یک فرد خیر مثلا ۲۰۰ میلیون تومان برای عمران، آبادانی و یا احداث مرکز درمانی دریافت کنیم.

وی افزود:اگر این مشکل در قالب یک طرح به مجلس ارائه شود تا تصمیمی در این خصوص گرفته شود برای آبادانی بخش و روستا‌ها مفید خواهد بود.

حجت الاسلام علی هاشمیان رییس شورای شهر رفسنجان هم در ادامه اظهار داشت: شورا‌ها در کل کشور ۱۲۰ هزار عضو دارد و اعضای شورا‌ها به انتخاب مردم منصوب شدند و نقش حاکمیت بر مردم را دارند.

وی بیان داشت:ما میتوانیم با قدرت قانون شورا‌ها درست عمل کنیم و خواسته‌های مردم را عملی کنیم.

حجت الاسلام هاشمیان تصریح کرد:رفسنجان در بین شهر‌های دیگر از نظر اعتمادسازی بین مردم رتبه اول را دارد و این جز با همدلی، وحدت و کنار گذاشتن اختلافات سیاسی شکل نگرفته است.

وی افزود:یکی از زیربنایی‌ترین کار‌ها در شورا‌ها هم در انتخاب شهردار و هم در تصمیمات شورا این بود که تعقل و منطق را سر لوحه کار خود قرار دادیم.

رئیس شورای اسلامی شهرستان گفت: ارتباط شورا با مردم مهم است و مردم بزرگترین قدرت برای شورا هستند و این ارتباط تا پایان دوره باید ادامه یابد و باید احساس کنیم مردم، ولی نعمت ما هستند.

وی اذعان داشت:عدم دخالت در امور شهرداری باید در شورا‌ها لحاظ شود که این مهم در رفسنجان اجرا شده است، وقتی که فرد توانمندی در سمتی گذاشته شده است باید این قدرت به او داده شود که خودش امور را اجرا کند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان گفت:عدم ارتباط اعضای شورا از لحاظ کاری با نیرو‌های شهرداری مهم است که در آبادانی شهر موثر است.
وی با اشاره به اینکه باید نیازمندی‌های جامعه را شناسایی و مدیریت کنیم گفت::باید شجاعانه پای نیاز‌های مردم ایستاد کاری که ما در این دوره انجام دادیم و مردم را امیدوار کردیم.

حجت الاسلام هاشمیان به ظرفیت جوانان و نیاز‌های آنان اشاره داشت و گفت:ظرفیت‌هایی در شهرستان وجود دارد که مسئولین به آن‌ها به شکل تهدید نگاه می‌کنند در حالیکه اگر با آن‌ها درست رفتار کنیم تبدیل به فرصت بزرگ برای شهر خواهد شد مانند بحث جیپ سواران که شکل گرفت باعث تغییر رفتار شد و برای شما ثابت خواهیم کرد که توسط این‌ها چه سرمایه‌های وارد شهر خواهد شد و می‌توانند به صنعت گردشگری شهر کمک کند.

وی بیان داشت:موتورسوار‌ها، اسب سوار‌ها، ماشین سوار‌ها نمونه‌هایی هستند که جوانان به آن علاقه دارند خط و مشی این موضوعات را باید مدیریت کنیم تا باعث جذب سرمایه شوند.

رئیس شورای عالی استان‌ها گفت:شناسایی پتانسیل‌ها مهم است و باید آن‌ها را مدیریت کرد.

وی افزود:شهرداران از ارائه گزارش مالیاتی خود به مردم نهراسید و آمار مقایسه‌ای بگذارید مثلا ما در ۱۷ ماه پایان سال شورا‌های دوره چهارم ۱۴۶ میلیارد تومان هزینه کردیم در حالیکه کل درآمدمان ۱۲۳ میلیارد تومان بوده است بخشی از آن بدهی‌های گذشته را پرداخت کردیم و بخش عظیم آن صرف عمران و آبادانی شهر شده است.

حجت الاسلام هاشمیان تاکید داشت:در روز شورا‌ها تجمع بزرگ شورا‌ها را در شهرستان خواهیم داشت دور هم بودن و باهم بودن گام‌هایی بزرگی در جهت حاکمیت بخشی مردم بر مردم است همه باید فارغ از هر جناح و سلیقه دست به دست هم بدهیم و اعلام کنیم شورا‌های شهر رفسنجان همه همدل و همسو هستیم

محمدرضا عظیمی زاده شهردار رفسنجان هم با اشاره به اینکه دهیار‌ها و شهرداری‌ها در خط مقدم خدمت به مردم هستند. گفت: اگر فعالیت‌های شهرداری ملموس باشد مردم متوجه خلوص و نیت شهرداری می‌شوند و تاثیرگذاری مثبتی در مردم خواهد شد و آن‌ها قدردان این زحمات خواهند بود.

عظیمی زاده تصریح کرد:شهرداری می‌تواند با خدمت رسانی مطلوب رضایتمندی را در مردم افزایش دهد.

وی افزود:باید پروژه‌های مشترکی در شهرستان تعریف شود و به عنوان ظرفیت و ارزش حمایت شود.

شهردار رفسنجان اذعان داشت:تکیه گاه فعالیت‌های ما و محور همه فعالیت‌ها و اقدامات ما مردم هستند باید به عنوان پشتوانه ارزشمند به آن نگاه شود اگر این دیگاه وجود داشته باشد بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

وی ادامه داد:ایجاد امنیت در شهر بزرگترین خدمت به مردم است و این امنیت فقط در حوزه انتظامی نیست بلکه در همه حوزه‌ها از جمله امنیت سرمایه گذاری و روانی شهر و .. را شامل می‌شود باید شهر محل امنیت مردم باشد.

عظیمی زاده تاکید داشت:فضای عمومی شهر امن نیست یا از نظر ترافیکی نقاط امن وجود ندارد و این به امنیت روانی شهر بر می‌گردد که باید به آن توجه ویژه شود.

شهردار رفسنجان بیان داشت:در بودجه سال ۹۷ به رویکرد امنیت بخشی به شهر نگاه ویژه شده است.

وی به اقدامات فرهنگی در شهرستان اشاره داشت و گفت:اقدامات فرهنگی در چارچوب نیاز‌های شهر با رویکرد امید بخشی و ایجاد نشاط مهم است.

عظیمی زاده با بیان اینکه زمینه سرمایه گذاری در شهر باید فراهم شود گفت:تنوع در زندگی با متفاوت ساختن پارک‌ها و فضا‌های تفریحی و بالا بردن سطح خدمات فرهنگی و درمانی از مهاجرت افراد مهم به دیگر شهر‌ها جلوگیری می‌کند.

وی عنوان داشت:شهرما برای زندگی در شب مناسب نیست، وجود سگ‌های ولگرد، نبود پارک متنوع، تاریک بودن خیابان‌ها نمونه‌هایی است که که نشان میدهد تنوع در زندگی شبانه مردم دیده نمی‌شود.

شهردار رفسنجان گفت:براساس خاطرات، برند‌هایی به وجود بیاوریم و مردم مبلغ این برند خواهند شد.

وی به قشر جیب سوار و ارزش دادن به این قشر اشاره کرد و یادآور شد:اگر به قشر خاصی ارزش قائل می‌شوید در حقیقت این افراد به مردم و شهر احترام خواهند گذاشت.

شهردار رفسنجان با بیان اینکه باید دیدگاه توسعه اقتصادی داشته باشیم گفت:باید خدمات ارزنده ارائه دهید پول خوب خواهید گرفت و درآمد‌های قانونی که برای شهرداری تعریف شده را می‌توانید جذب کنید.

عظیمی زاده بیان داشت:سرمایه گذاری در کارخانه برای شهرداری سرمایه ایجاد نخواهد کرد اخذ عوارض در قبال خدمات خوب وصول می‌شود.

انتهای پیام/ی

برگزاری اولین مجمع مشورتی شورا‌های اسلامی شهرستان رفسنجان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار