معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

فریب غذاهای ارزان قیمت رستورانی را نخورید

عبادی‌آذر‌فرد گفت: با توجه به قیمت مواد اولیه تهیه غذاها نمی‌توان برای فروش قیمت را از حد استانداردی کمتر کرد، زیرا این کاهش قیمت نشان از وجود مشکلی در تهیه مواد غذایی دارد.

فرید عبادی‌آذر‌فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره قیمت استاندارد غذا‌های رستورانی اظهار کرد: با توجه به تغییرات قیمت گوشت و مواد اولیه، قیمت‌های مواد غذایی هم افزایش پیدا کرده است در این بین فروشندگان با توجه به موقعیتی که دارند مقادیر متفاوتی را برای سود در نظر می‌گیرند، اما هر چقدر یک فروشنده سود کمی از فروش هر پرس غذا در نظر بگیرد، قیمت از مبلغی پایین‌تر نخواهد آمد.

وی ادامه داد: برای مثال اگر هر پرس کباب کوبیده را ۲۰۰ گرم در نظر بگیرید با توجه به قیمت گوشت و مواد اولیه این غذا باید حداقل ۱۵ هزار تومان قیمت داشته باشد و قیمت‌های کمتر از این مقدار نشان از وجود مشکلی در تهیه این مواد غذایی دارد.
 
قیمت پایین غذاها نشان از اشکال در تهیه این مواد غذایی دارد/ تیم‌های بازرسی به طور مداوم از مراکز بازدید می‌کنند
عبادی‌آذرفرد درباره نظارت دانشگاه بر مراکز تهیه مواد غذایی گفت: همکاران ما در تیم بازرسی به طور مداوم و مرتب از مراکز تهیه غذا  بازدید می‌کنند، عوامل مختلفی مثل محل قرار گرفتن مرکز، سابقه فرد و غیره فاصله زمانی بین بازرسی‌ها را تعیین می‌کند، اما به طور متوسط از هر مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بین ۳ تا ۶ ماه یک بار بازدید می‌شود.

تعیین  سلامت غذاها با تست‌های آزمایشگاهی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران تشریح کرد: گاهی با ورود به مراکز تهیه غذا با عوامل خطرناکی مواجه می‌شویم که ناسالم بودن مواد غذایی تهیه شده در این مرکز را برای ما آشکار می‌کند در این شرایط اخطاری بحرانی برای فرد خاطی صادر می‌شود و ۴۸ ساعت مهلت تخلیه مغازه را به او می‌دهیم و بعد از ۴۸ ساعت مغازه پلمپ خواهد شد، در غیر این صورت اگر عوامل مشکوک در مغازه دیده شود باید برای مشخص شدن سلامت غذا‌های تهیه شده در این مرکز منتظر جواب تست‌های انجام شده روی نمونه‌ها باشیم.
 
قیمت پایین غذاها نشان از اشکال در تهیه این مواد غذایی دارد/ تیم‌های بازرسی به طور مداوم از مراکز بازدید می‌کنند
وی تاکید کرد: گاهی با شکایات مردمی از یک مرکز تهیه غذا مواجه می‌شویم، در این موارد بلافاصله تیم‌های بازرسی را به محل مذکور اعزام می‌کنیم تا در اولین فرصت از روند توزیع غذای آلوده به مردم جلوگیری کنیم، همچنین شماره تلفن دائمی در نظر گرفته شده است تا در صورت دریافت شکایت مردمی از این شماره و کشف مراکز غیر بهداشتی، هدیه‌ای به فرد شاکی پرداخت کنیم، این طرح در حال حاضر در برخی شهرستان‌ها مثل رباط کریم، شهر کرد، ملارد و شهریار در حال اجرا است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بله مشکل دارند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
شما از جاتون تکون نخورید خدایی نکرده ...بخوابید ....با شکایت 100باره مردم ی تکون به خودتون بدید اگه حال داشتید. بعد توی بوق و کرنا کنید........
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
خدا کمک کنه
Kuwait
ناشناس
۱۳:۰۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
بشین تو خونه بگو خدا کمک کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
دیگه چه کسی می تونه ازرستوران ویا بیرون برها غذا بگیره یا بخوره!!! چون معلوم نیست چه گوشتی درآن هست؟؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
به اکثر تهیه غذا ها سربزنید می بینید قیمت چلوکباب زیر 10 تومان است یعنی همه تهیه غذاها مشکل دارند؟
آخرین اخبار