واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره ۴ نیروگاه رامین مجددا به مدار سراسری برق کشور متصل شد

مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز گفت: واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره ۴ نیروگاه رامین مجددا به مدار سراسری برق کشور متصل شد.

ناصر محمدی، مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: انرژی برق بعنوان یکی از مهم‌ترین نیاز‌های اساسی جوامع امروزی است که تولید مستمر آن در تامین آسایش مردم و توسعه زیرساخت‌ها و پویایی صنایع نقش بی بدیلی را ایفا می‌کند.

وی بیان داشت: واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره ۴ نیروگاه رامین که در اواسط آبانماه سال ۹۷ بمنظور تعمیرات اساسی از مدار خارج شده بود پس از اجرای این پروژه تخصصی بدست متخصصان نیروگاه، مجددا به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.

محمدی تصریح کرد: این نیروگاه با هدف تولید انرژی برق طی ۴۰ سال فعالیت مستمر خود توانست بعنوان نیروگاهی اثرگذار تقویت کننده شبکه سراسری برق کشور باشد بطوریکه درمدار بودن واحد‌های تولیدی این مجموعه صنعتی تضمین کننده آسایش مردم جنوب غرب کشور بویژه در فصل تابستان و پیک مصرف برق است.

این مقام مسئول اذعان داشت: بهره برداری، نگهداری و تعمیرات واحد‌های تولیدی این نوع نیروگاه که از نوع سوپرکریتیکال و دارای بویلر‌های فوق بحرانی هستند، نسبت به سایر نیروگاه‌ها کشور از پیچیدگی و چالش‌های فنی خاصی برخوردار است که به لطف تجربه و تخصص سرمایه‌های انسانی خود و با کنترل و بهره برداری اصولی از این نیروگاه تامین کننده اصلی برق مورد نیاز استان خوزستان هستیم.

ناصر محمدی در ادامه افزود: ارتقاء سطح دانش فنی-مهندسی کارکنان این نیروگاه و بهبود ساختار‌های فنی و تجهیزات صنعتی یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های ما بمنظور قطع وابستگی به کشور‌های خارجی و تقویت خودکفایی ملی بوده است و طی این سال‌ها توانستیم ضمن بهره برداری مستمر و تولید این انرژی، بعنوان نیروگاهی پیشتاز در عملی نمودن اقتصاد مقاومتی در سطح صنعت برق کشور شناخته شویم.

وی تقویت آمادگی هر ۶ واحد نیروگاه رامین بمنظور تامین برق مورد نیاز شبکه بویژه در ایام پیک مصرف برق را مهم‌ترین برنامه عملیاتی این نیروگاه در فصول پائیز و زمستان برشمرد و بیان کرد: بر همین اساس تعمیرات اساسی واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره ۴ را با طبق دستورالعمل و استاندارد‌ها با موفقیت اجرا نمودیم؛ که پیام واضح وشفاف آن بالندگی مهندسی وفنی کارکنان متخصص در عرصه‌های نگهداری، تعمیرات وبهره برداری این نیروگاه بزرگ وحیاتی است.

محمدی تعمیرات اساسی واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره ۴ توسط کارکنان و بدون حضور پیمانکاران و شرکت‌های داخلی و خارجی را جلوه‌ای از تجلی اقتصاد مقاومتی دانست و بر عزم این نیروگاه بر تداوم همین رویکرد تاکید کرد.

مدیرعامل بزرگ‌ترین نیروگاه بخاری کشور اظهار کرد: در این پروژه توانستیم اشکالات و محدودیت‌های فنی در بخش‌های توربین، الکتریک، تجهیزات جانبی و ابزار دقیق را مرتفع نموده و هم اکنون نیز با راه اندازی مجدد این واحد تولیدی با آمادگی کامل به استقبال تابستان خواهیم رفت.

وی همچنین اجرای تعمیرات میاندوره‌ای سایر واحد‌های نیروگاهی را از اقدامات فنی بمنظور حفظ و تقویت سطح آمادگی نیروگاه رامین بمنظور تولید انرژی برق در سال جاری عنوان نمود.

محمدی با اشاره به تلاش کارکنان نیروگاه در بازسازی قطعات صنعتی و پتانسیل مطلوب شرکت‌های قطعه سازی داخلی بیان داشت: بازسازی قطعات و تجهیزات نیروگاهی و استفاده مجدد از آن‌ها بدلیل ساختار فنی و همچنین برقراری پیوند با تولید کنندگان قطعات و تجهیزات داخلی از دیگر رویکرد‌های این مجموعه بوده که با تخصیص و تامین منابع مالی جوابگوی نیاز‌های این نیروگاه خواهد بود.

این مقام مسئول در ادامه به موفقیت کارکنان در اتمام عملیات سنگین وپیچیده تعمیرات اساسی واحد شماره ۴ اشاره و تصریح کرد: بدون تردید در مدار قرار گرفتن مجدد این واحد مرهون تلاش بی وقفه وکوشش شبانه روزی متخصصان حوزه‌های تعمیراتی وبهره برداری و پشتیبانی فنی ولجستیکی دیگر واحد‌ها بوده که این همدلی و همبستگی قابل تحسین است.

ناصر محمدی کمبود نقدینگی بمنظور رفع چالش‌های فنی و عمومی و همچنین انجام تعهدات مالی به دینفعان را مهم‌ترین دغدغه مدیریتی این مجموعه برشمرد و اظهار امیدواری نمود تا با تقویت مالی از سوی مدیران صنعت برق شاهد تداوم پایداری واحد‌های نیروگاه و خدمت رسانی مستمر از سوی این مرکز مهم صنعتی باشیم.

شایان ذکر است نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت ۱۸۵۰ مگاوات ساعت بزرگترین نیروگاه بخاری کشور و تامین کننده حدود ۴۰ درصد برق مورد نیاز استان خوزستان است ونقش مهمی در پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور ایفا می‌کند.

انتهای پیام/گ

اتصال نیروگاه رامین اهواز به شبکه برق کشور

برچسب ها: وزارت نیرو ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.