جلالی: مدیران فوتبالی، آوردن مربی خارجی را کاری باکلاس می‌دانند!

کارشناس فوتبال ایران گفت: آوردن مربی خارجی را کار باکلاسی می‌دانیم و اگر امکانش وجود داشت، هر ۱۶ تیم لیگ سراغ جذب مربی خارجی می‌رفتند.

به گزارش  خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید جلالی، کارشناس فوتبال درباره استفاده از مربیان خارجی در فوتبال ایران بیان کرد: اینکه مربیان خارجی به تیم‌های ایرانی بیایند، برای فوتبال هر کشوری اتفاق خوبی است، اما مهم کیفیت این مربیان است.چیزی که مورد انتقاد است و در آینده نیز آسیب می‌رساند، رکود مربیگری در داخل کشور است. نگاه به مربیان ایرانی، نگاهِ تحقیرآمیزی است که این برای آینده مضر و خطرناک است.

جلالی: مدیران فوتبالی، آوردن مربی خارجی را کاری باکلاس می‌دانند!

اگر شرایط مهیا بود، هر ۱۶ تیم لیگ سراغ جذب مربی خارجی میرفتند

او درخصوص اینکه برخی تیم‌ها، پرسپولیس و برانکو و دیگر تیم‌های ایرانی را الگوی خود در جذب مربیان خارجی قرار می‌دهند، تصریح کرد: گرایشی در تیم‌های داخلی برای جذب بازیکنان خارجی به‌وجود آمده، به طوری که اگر شرایط مهیا بود، هر ۱۶ تیم لیگ سراغ جذب مربی خارجی می‌رفتند. این همان چیزی است که حاصل ۲۰ سال اخیر است و از مربیان خارجی اسطوره‌سازی کردیم و داخلی‌ها را ناکارآمد معرفی کردیم. این نوع نگاه، اصلا خوب نیست. اما اگر مربی خارجی بیاوریم که فوتبال مان را پیشرفت بدهد، اشکالی ندارد. اما به موازات آن باید برای پیشرفت مربیان داخلی نیز برنامه‌ریزی کنیم.

در ۳۰ سال گذشته هیچ سرمایهگذاری برای مربیان داخلی نکردیم

جلالی درباره کلاس‌های مربیگری که در ایران برگزار می‌شود و افراد نامداری هم در این کلاس‌ها شرکت می‌کنند، بیان کرد: ابتدا باید بگویم که در ۳۰ سال گذشته هیچ سرمایه‌گذاری برای پیشرفت مربیان داخلی نکردیم و چالش‌ها و نیاز‌های مربیان را مورد ارزیابی هم قرار ندادیم و همانطور که قبلا گفتم اگر امکانش وجود داشت، هر ۱۶ تیم لیگ، به سراغ مربیان خارجی می‌رفتند.

جلالی: مدیران فوتبالی، آوردن مربی خارجی را کاری باکلاس می‌دانند!

 مدیران، آوردنِ مربی خارجی را کاری لوکس میبینند

کارشناس فوتبال ایران درباره آوردن مربیان خارجی و اینکه شاید این کار به نوعی فرار رو به جلو است، خاطر نشان کرد:  مدیران آوردن مربی خارجی را کاری لوکس می‌بینند و این امر را در حوزه مدیریت کار باکلاسی می‌دانند. اما مدیران باید بدانند که کار باکلاس، یعنی استفاده بهینه از نیرو‌های داخلی؛ که البته در ۳۰ گذشته این کار انجام نشده است.

 استفاده از مربی خارجی، از تیم ملی شروع شد

جلالی، درخصوص استفاده از مربی خارجی در تیم ملی، گفت:  در واقع همه این بحث‌ها از حوزه فوتبال ملی شروع شد و به همه ارکان باشگاه‌ها سرایت کرد. در سال‌های گذشته مهندسی افکار عمومی تاثیرگذار بوده است. وقتی می‌گوییم همه دنبال آوردن مربی خارجی هستند یعنی می‌دانند که افکار عمومی نیز با آن‌ها موافق است. حالا باید از منظر نهاد‌های اجتماعی بررسی کنیم که چرا افکار عمومی به سمت مربی خارجی گرایش دارد. شاید افکار عمومی بحرانِ شناخت دارد و یا حتی از وضعیت موجود ناامید شده است. شاید نگرش کوتاه‌مدتی در افکار عمومی وجود دارد و شاید هم یک نگاه وجود دارد که می‌گوید، برنده بماند و بازنده حذف شود.


بیشتر بخوانید:

جلالی: ویلموتس در مرحله شناخت نسبت به بازیکنان و فوتبال ایران است/ فدراسیون برای انتخاب فهرست تیم ملی از من و مربیان دیگر مشورت گرفت

مقایسه کی روشیسم با فوتبال مارک دار/ بررسی عملکرد سرمربی جدید تیم ملی

نصرتی: تیم ملی با ویلموتس هر زمان اراده کند، حمله می‌کند/ اشتباهات خط دفاعی طبیعی است


انتهای پیام/

اظهارات مجید جلالی درباره استفاده از مریبان خارجی در فوتبال ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار