سرپرست وزارت آموزش و پرورش:

۲۲ درصد مدارس کشور هوشمند هستند/ معافیت مالیاتی برای شرکت‌های هوشمندکننده مدارس

حسینی گفت: ۲۲ درصد مدارس کشور هوشمند است و ۷۷ هزار مدرسه به خدمات الکترونیکی متصل هستند.

۲۲ درصد مدارس هوشمند کشور هوشمند هستند/ معافیت مالیاتی برای شرکت های هوشمند کننده مدارسبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم انعقاد تفاهم نامه میان وزارت آموزش و پرورش و ارتباطات با حضور جواد حسینی، سرپرست آموزش و پرورش و جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه نمایشگاه الکامپ برگزار شد.

 حسینی، سرپرست آموزش و پرورش اظهار کرد: براساس قانون برنامه ششم، اگر دنبال کشور الکترونیک هستیم، کانون و مرکز این توسعه الکترونیک مدارس و کارگزاران تغییر و تحول معلمان هستند.

وی ادامه داد: بهترین مسیر تحقق؛ شعار تردد امواج به جای تردد افراد در مدارس هوشمند است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: ۲۲ درصد مدارس کشور هوشمند است و ۷۷ هزار مدرسه به خدمات الکترونیکی متصل هستند، البته معتقدیم این رقم باید افزایش یابد.

کاهش هزینه آموزش و پرورش با هوشمندسازی مدارس

حسینی بیان کرد: هوشمندسازی هزینه آموزش و پرورش را کاهش داده و عملکرد آموزش و پرورش را ارتقا بخشیده است. در این زمینه می‌توان از بخش‌های مختلف اعم از خیرین فن یار و هنری یار، اولیا و مواردی از این دست برای استقرار عدالت آموزی و اجتماعی کمک گرفت.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت:  از امروز تلاش جدی خود را برای عمل به نقاد این تفاهم نامه آغاز می‌کنیم. این تفاهم شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و حاشیه شهرها را مدنظر قرارمی‌دهد و  شرکت های همکاری کننده را از معاف مالیاتی برخوردار می‌کند.

حسینی بیان کرد: کارنامه دانش آموزان و پرونده سلامت و بهداشت آنها در همه مدارس مرتبط با  شبکه ملی، الکترونیکی می‌شود.

وی اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در مدرسه داریم، شلوغ بودن مدارس است . نمی خواهیم با هوشمند سازی کار مدارس را سخت کنیم، بلکه سعی بر کیفیت آموزشی داریم.


بیشتر بخوانید: راه‌اندازی شبکه ملی هوشمند در مدارس سراسر کشور/ کارنامه دانش‌آموزان الکترونیکی می‌شود


حسینی بیان کرد: بیش از ۱۲۲ هزار کلاس درس، یعنی ۲۲ و نیم درصد کلاس‌ها هوشمندسازی شده اند و حداقل یک بعد آموزشی هوشمند دارند، البته همانطور که نابرابری اجتماعی داریم در برخی مناطق کشور به ازای هر ۱۰۰ دانش آموز ۷ کامپیوتر داریم اما در برخی مناطق محروم به ازای هر ۱۰۰ دانش آموز نیم درصد کامپیوتر داریم.

وی بیان کرد: تاکنون ۱۲ هزار محتوای هوشمند آموزشی تولید کردیم و در این رابطه جشنواره معلم رسانه ساز، رشد و مواردی از این قبیل داشتیم.

سرپرست آموزش و پرورش گفت: اگر همه تجهیزات را داشته باشیم اما معلم، دانش آموز، ولی و مدیر هوشمند نداشته باشیم، هوشمندسازی محقق نمی‌شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: بین خصوصی و استفاده از توان بخش خصوصی، تفاوت دارد و این اشکال درباره مدارس غیردولتی وجود دارد.

حسینی با اشاره به اینکه یک سوم مدارس کشور را خیرین می‌سازند، گفت: برای هوشمندسازی مدارس هم باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار