برخورد دستگاه قضا با متخلفان محیط زیست و منابع طبیعی

باید نگاه ما به طبیعت سخاوت مندانه باشد و دغدغه دستگاه قضا حفظ و حراست از منابع طبیعی و برخورد با متجاوزان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، حجت الاسلام حمزه خلیلی، رئیس کل دادگستری گیلان در نشست با مدیران سازمان‌های مردم نهاد در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی گفت:حفظ و حراست از طبیعت آنقدر مهم و حیاتی است که در قرآن کریم نیز به صراحت به آن اشاره شده است.

او، با بیان اینکه باید نگاه ما به طبیعت دلسوزانه باشد و نباید به طبیعت تعددی و تجاوز کرد، افزود: یکی از دغدغه‌های دستگاه قضا حفظ و حراست از منابع طبیعی و برخورد با متجاوزان است.

رئیس کل دادگستری گیلان، به نقش مهم سازمان‌های مردم نهاد برای رفع مشکلات اشاره کرد و گفت: باید با بهره گیری از افراد فرهیخته و دغدغه‌مند بتوانیم ضمن رفع مشکلات، همچنین رضایتمندی مردم را نیز فراهم کنیم.

حجت الاسلام حمزه خلیلی، با بیان اینکه باید مطالبات مردم با نقد دلسوزانه ابلاغ شود و مسئولان نیز با پیگیری و تلاش بیش از پیش در راستای توسعه و رضایتمندی مردم گام بردارند، افزود: البته باید برای ورود و انعکاس موضوع، حریم و چارچوب قانونی رعایت شود.

او تصریح کرد: در تلاشیم تا فضایی راه اندازی و ایجاد کنیم تا مردم بتوانند به راحتی مشکلات و گزارش‌های خود را منتقل کنند.

همچنین در ادامه این نشست تخصصی ۳ ساعته، احمد آقایی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان نیز با بیان اینکه گیلان، یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی دارد، گفت: در چند سال اخیر توانستیم با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب درباره حفظ و اهمیت حراست از محیط زیست و منابع طبیعی، همچنین اجرای اصل ۴۵ و ۵۰ قانون اساسی و بهره گیری از مشارکت و همکاری سازمان‌های مردم آمار‌های تخلف مربوط به محیط زیست و منابع طبیعی نسبت به استان‌های شمالی کاهش دهیم.

او افزود: محیط زیست و توسعه در تقابل با یکدیگر نیستند، بلکه با حفظ و در سایه سار محیط زیست و منابع طبیعی است که می‌توان به توسعه و اقتصاد پایدار دست یافت.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان به سامانه سجام (سامانه جامع اطلاعات مردمی) اشاره کرد و گفت: سامانه سجام بهترین بستر برای افراد دغدغه‌مند نسبت به تخلفات در جامعه و اصلاح آن است.

احمد آقایی تصریح کرد: مردم و مدیران سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند از طریق این سامانه با بیان مشکلات پل ارتباطی مردم با مسئولان باشند.

در پایان هریک از مدیران سازمان‌های مردم نهاد در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی مشکلات و راهکار‌های خود را در زمینه تالاب ها، زمین خواری، قاچاق چوب، برداشت غیر مجاز شن و ماسه، آسیب‌های مهاجرت افراد غیر بومی به استان، پسماند، تغییر کاربری وآلودگی رودخانه‌های گوهر رود و زرجوب بیان و با یکدیگر تبادل نظر کردند.

 

انتهای پیام/م.ع

دستگاه قضا با متخلفان محیط زیست و منابع طبیعی برخورد خواهد کرد

برچسب ها: دادگستری ، محیط زیست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.