در جریان اولین جلسه دادگاه گروه عظام خودرو مطرح شد؛

متهم ۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی بازار قطعات خودرو را بشناسید/ تمام اتهامات ۱/۲۱۱ میلیارد دلاری گروه عظام خودرو

نخستین جلسه رسیدگی به پرونده گروه عظام و قاچاقچیان قطعات خودرو به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین  جلسه رسیدگی به پرونده گروه عظام به اتهام در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

این پرونده ۷ متهم دارد و متهم ردیف اول عباس ایروانی فرزند رضا، مدیر گروه عظام، متهم ردیف دوم امیر رضا رفیعی، فرزند پرویز، قائم مقام فروش گروه عظام، متهم ردیف سوم مرتضی روغنی‌ها فرزند علی، معاون امور بین‎الملل گروه عظام، متهم ردیف چهارم حامد خاتمی پور، فرزند اسماعیل، ترخیص کار گمرک، متهم ردیف پنجم مرداد علی کرم نیا، فرزند موسی، کارمند گمرک، متهم ردیف ششم حسن صفریان فرزند حسین، کارمند گمرک، متهم ردیف هفتم مهدی شهابی فرزند نصرالله، کارمند گمرک هستند.

متهم ۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی بازار قطعات خودرو را بشناسید/ تمام اتهامات ۱/۲۱۱ میلیارد دلاری گروه عظام خودرو

در ابتدای جلسه قاضی صلواتی با اشاره به جرم متهمان بیان کرد که اتهام گروه عظام، قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو است.

شاه محمدی نماینده دادستان با اشاره به کیفرخواست گفت: متهم عباس ایروانی از طریق تبانی با مدیر بانکی و بدون صلاحیت و تودیع وثیقه موفق به اخذ تسهیلات کلان بانکی خلاف ضوابط از بانک‌های ملی مسکن و صادرات شده است و با توجه به دریافت تسهیلات توانسته چند شرکت تحت عنوان گروه عظام را برای مونتاژ و تولید قطعات خودرو تأسیس کند.

وی ادامه داد: متهم بیش از ۳ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی دارد و با نفوذ در شبکه بانکی اقدام به گشایش اسناد بانکی و واردات خودرو کرده است.

شاه محمدی یادآور شد: حسب گزارش‌های ضابطان و جوابیه استعلام‌ها متهم عباس ایروانی به میزان ۷۶۴ میلیون و ۳۷ هزار و ۴۲۵ دلار و همچنین امیر رضا رفیعی به میزان ۲۰۱ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۸۳۹ دلار و مرتضی روغنی‌ها به میزان ۱۱۸ میلیون و ۲۹۵ هزار و ۸۷۶ دلار، همچنین حامد خاتمی‌پور به میزان بیش از ۱۲۸ میلیون دلار در زمینه قاچاق خودرو مشارکت داشتند.


بیشتر بخوانید: در سومین دادگاه علی دیواندری و ۸ متهم بانکی چه گذشت؟


نماینده دادستان تشریح کرد: متهم با پرداخت رشوه به صاحب منصبان دولتی و ارتشاء در گمرک از طریق کم اظهاری تا سال ۹۵ وجوه کلانی را به صورت نامشروع تصاحب کرده است.

شاه محمدی ادامه داد: متهم ایروانی به افراد خود گفته تا از طریق پرداخت رشوه و کم اظهاری محصولات بنزین سوز را به عنوان محصولات گاز سوز معرفی کنند و به جای ۲۵ درصد تعرفه گمرکی تنها ۵ درصد را پرداخت کنند.

وی بیان کرد: استفاده از اسناد خلاف واقع برای فرار از حقوق واقعی مانند قاچاق در گمرک و همچنین اظهار کالا به گمرک با استفاده از شمول معافیت قاچاق حرفه‌ای به حساب می‌آید و این گروه عظام اقدام به انجام چنین کار‌هایی کرده‌اند.

نماینده داستان درباره اقدام گروه عظام بیان کرد: عباس ایروانی و مدیران و کارکنان دولتی گمرک با پرداخت رشوه تحت عنوان قاچاق حرفه‌ای فعالیت می‌کردند و اکنون تحت تعقیب کیفری هستند و محتویات این پرونده نشان می‌دهد که آن‌ها بیش از ۳ مرتبه با کالای به ارزش بیش از ۱۰ میلیون ریال کار خود را ادامه داده‌اند.

شاه محمدی تصریح کرد: ایروانی با ایفای نقش سرکردگی، خط و مشی برنامه‌ها را تعیین می‌کرد و تمام افراد خود را به تبعیت از او می‌دانستند.

نماینده داستان بیان کرد: در گزارش آن مشخص شد قطعاتی که به ایران خودرو داده شده‌اند بنزین سوز بودند و هیچ کدام به قطعات گازسوز ارتباطی نداشتند و پس از مراجعه حضوری به نمایندگی ایران خودرو مشخص شد میزان ٣ هزار و ۶١٢ قطعه دیگر متعلق به خودرو پارس همه بنزین سوز بودند.

وی ادامه داد: ۱۲ هزار و ۱۲۴ قطعه با ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان با احتساب ارز دولتی وارد شده‌اند و همه آن‌ها تحت عنوان قطعات گازسوز تعرفه ۵ درصدی به گمرک پرداخته‌اند.

نماینده دادستان با اشاره به ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور گفت: بر اساس ابلاغ معاون اول رئیس جمهور در تاریخ ۲۷ اسفند ماه سال ۹۶ مقرر شد تا تعرفه از ابتدای سال ۹۷ قابل اجرا شود و حقوق ورودی ۲۰ درصد ایجاد شد.

شاه محمدی تصریح کرد: با تأکید ایروانی قطعات با عنوان گازسوز و با حقوق ۵ درصدی ترخیص می‌شدند و قطعا تحت عناوین غیر واقعی و منابع عنوان شده کمتر از حقوق واقعی و برخلاف اسناد واقعی وارد کشور می‌شدند.

متهم ۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی بازار قطعات خودرو را بشناسید/ تمام اتهامات ۱/۲۱۱ میلیارد دلاری گروه عظام خودرو

وی ادامه داد: اقداماتی که گروه آقای ایروانی انجام می‌داد، بر مبنای قاچاق هستند و بر اساس قانون امور گمرکی مشخص شد که برای ٨ هزار و ۵١٢ قطعه ECU تشریفات قانونی انجام نشده است و با توجه به شبکه ارتشاء‌ راه اندازی شده در گمرک، قاچاق سازمان یافته صورت گرفته است.

نماینده دادستان بیان کرد: شرکت‌های نامبرده سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان از شرکت خودروسازی سود دریافت می‌کردند و مبلغ ۲۰ درصد باید برای مالیات پرداخت می‌کردند که با استعلام‌های صورت گرفته مشخص شد نامبرده با اعمال نفوذ، شرکت خودرویی خود را زیان‌ده جلوه داده تا از پرداخت مالیات فرار کند.

شاه محمدی درباره چگونگی فرار مالیاتی شرکت‌های عظام گفت: متهم ایروانی برای فرار از مالیات از فاکتور فروشی صوری استفاده می‌کرد و قیمت قطعات واقعی را کمتر از قیمت واقعی اعلام می‌کرد.

وی افزود: متهم به دنبال این بود تا حاشیه سود خود نسبت به شرکت ساپکو سازه گستر مگاموتور را کمتر جلوه دهد.

نماینده دادستان تصریح کرد: بنا به اظهارات متهم مرتضی روغنی نیا پرداخت رشوه با تأکید متهم ایروانی انجام می‌شد و نه تنها به مدیران کارشناس سازمان دولتی، بلکه حتی به مسئولان وزارت صنعت، بانک، شرکت ایران خودرو، سایپا، ادارات صنعت و معدن استان‌ها هم رشوه داده می‌شد.

شاه‌محمدی گفت: شرکت‌های آقای ایروانی تمام قطعات را با عنوان موتور گازسوز ملی وارد کشور می‌کردند، در حالی که کمتر از ۱۸ درصد قطعات متعلق به خودرو گازسوز بوده است.

وی درباره اسناد ترخیص گفت: اسناد ترخیص باید توسط شرکت خارجی تهیه می‌شد، اما این اسناد در شرکت سازه پویش تنظیم می‌شدند و متهمان روی کالا‌های چینی برند ایرانی می‌زدند.

نماینده دادستان بیان کرد: عباس ایروانی از قویترین و پرنفوذترین فعالان اقتصادی کشور در حوزه‌های مختلف است که عمده فعالیت خود را به زد و بند، اخذ رشوه، سوء استفاده از شرایط تحریم و رانت اطلاعاتی از سوی برخی از مسئولان کشور بنا کرده و در دو دهه گذشته به یکی از افراد مافیای وابسته به بازار خودرو و سوداگری بازار مسکن تبدیل شده است.

وی افزود: متهم با جذب سرمایه از برخی افراد و تطمیع آن‌ها به تحصیل مال نامشروع پرداخته و با تبانی برخی از شرکت‌های خارجی، تعداد زیادی قطعات خودرو ثبت سفارش شده است، در حالی که در سند گمرک، تعداد و ارزش آن‌ها کمتر از تعداد و ارزش واقعی بوده است و این اقدامات با هماهنگی توسط شرکت‌ها و برخی از مسئولان گمرک در شبکه ارتشاء انجام شده و تمام اسناد مربوط به گمرک شامل فاکتور خرید، قبض انبار و ... به صورت هماهنگ توسط افراد مذکور تنظیم شده است.

نماینده دادستان گفت: با مقایسه انجام شده در میزان فروش و واردات این شرکت‌ها علی رغم دست اندازی آقای ایروانی به بیت المال و تحصیل مال از طریق نامشروع، سالانه بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان کسب می‌کرد، چون بیش از ۱۰ سال این جرم را مرتکب شده است؛ اکنون این رقم به ۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه باید به این اقدامات فرار مالیاتی و معوقات بانکی هم افزوده شود، گفت: طبق بررسی‌هایی که از سوی نیرو‌های پلیس انجام شده است، مشخص شد که ۸۵۱۲ قطعه خودرو به ارزش ۳۴۸ هزار یورو ارز مبادلاتی با نرخ ارز آن‌ موقع ۴۶۸۰ تومان ترخیص قطعی انجام شده و مربوط به دو خودرو ۲۰۶ و ۲۰۷ بنزین سوز بودند، اما متهم این خودروها را گاز سوز معرفی می‌کند و با تعرفه ۵ درصد ترخیص قطعی انجام می‌شود.

شاه محمدی گفت: نماینده شرکت ایران خودرو در استان قزوین بعد از مشاهده قطعات ترخیص شده در سامانه ایران خودرو تأیید می‌کند که این قطعات مربوط به خودرو‌های بنزین سوز بوده و برای خودرو‌های گازسوز کاربرد ندارد.

وی ادامه داد: همچنین ۳۶۱۲ قطعه ECU مربوط به خودرو پارس که بنزین سوز بود را نیز وارد می‌کند که در مجموع ۱۲ هزار و ۱۲۴ قطعه به ارزش ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان وارد می‌کند.

شاه محمدی گفت: بنابراین تمام این قطعات وارداتی بنزین سوز بودند که تحت عنوان قطعات خودرو گازسوز با تعرفه ۵ درصد ترخیص شدند.

وی ادامه داد: در ۵ ماهه نخست سال جاری مبلغ ۱۱۸ میلیون و ۱۳۵ هزار و ۸۱۷ دلار شرکت نامبرد واردات قطعات داشته است.

متهم ۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی بازار قطعات خودرو را بشناسید/ تمام اتهامات ۱/۲۱۱ میلیارد دلاری گروه عظام خودرو

نماینده دادستان تصریح کرد: گروه عظام بابت ورود قطعات مورد نیاز مردم اقدام به فروش قطعات در بازار آزاد کرده و فروش در بازار آزاد مبلغ ۱۵ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۶۲۷ دلار بود و عایدی این گروه بیش از ۶۰ هزار دلار شده است.

شاه محمدی تصریح کرد: تمامی محموله‌های وارد شده قاچاق بودند و مشخص شد که گروه عظام از سال ٨٠ تاکنون ۷۶۴ میلیون و ۳۷ هزار و ۴۲۵ دلار واردات داشته و میزان قاچاق ایروانی برابر با ارزش واردات این شرکت بوده است.

وی با بیان اینکه ایروانی به بانک مسکن بدهکار است، گفت: از اسفند سال ۸۹ تا مرداد سال ۹۰ در زمان مدیرعاملی شریفی اعتباری به میزان ۶٠۶ میلیون درهم از بانک مسکن اخذ و در بانک صادرات امارات گرفته شده و ایروانی هنوز هیچ مبلغی را به بانک مسکن بازنگردانده است.

نماینده دادستان تصریح کرد: ایروانی یک هزار و ۹۰۰ میلیون تومان به بانک‌ها بدهکار است. وی ارز را بدون بارنامه و برگ سبز اخذ کرده است. متهم ایروانی در اظهاراتش گفته که در ازای تسهیلات بانک مسکن و بانک ملی هدایایی را به قدرت‌الله شریفی مدیر وقت بانک مسکن و محمد رضا خاوری مدیرعامل اسبق فراری بانک ملی پرداخته است.

شاه محمدی درباره بدهی متهم ایروانی به بانک ملی گفت: بدهی ایروانی به بانک ملی حدود ۵۰۰ میلیارد تومان است و سعی کرده تا با ارتباط با مدیران بدهی خود را در مدت ۷ سال پرداخت کند و همچنین بدهی وی به بانک صادرات بیش از یک هزار میلیارد تومان است.

نماینده دادستان تصریح کرد: گروه عظام از ابتدای سال ۱۷ میلیون دلار ارز از بانک مرکزی دریافت کرده‌اند، اما بقیه پول خود را توسط شرکت ایران خودرو خارج از کشور دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به مشخصات متهمان درباره عناوین اتهامی آن‌ها گفت: متهم ردیف اول عباس ایروانی فرزند رضا، مدیر گروه عظام، تولید کننده قطعات خودور به افساد فی الارض از مجرای اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان، میزان ۷۶۴ میلیون و ۹۳۷ هزار و ۴۲۵ دلار، رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از اسناد مجعول، معاونت در پرداخت رشوه و مشارکت در فراری دادن متهم، متهم است.

متهم ردیف دوم امیر رضا رفیعی، فرزند پرویز، قائم مقام فروش گروه عظام؛ به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور؛ مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو، به میزان ٢٠١ میلیون و ۶٢٩ هزار و ٨٣٩ دلار معاونت در پرداخت رشوه؛ معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از سند مجعول و مشارکت در فراری دادن متهم، متهم است.

متهم ردیف سوم مرتضی روغنی‌ها فرزند علی، معاون امور بین‎الملل گروه عظام، به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور؛ مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو، به میزان ١١٨ میلیون و ٢٩۵ هزار و ٨٧۶ دلار، معاونت در پرداخت رشوه؛ معاونت در جعل اسناد معاونت در استفاده از سند مجعول مشارکت در فراری دادن متهم، متهم است.

متهم ردیف چهارم حامد خاتمی پور، فرزند اسماعیل، ترخیص کار گمرک، به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو، به میزان ١٢٨ میلیون و ٢٨ هزار و ٢٨٠ دلار جعل اسناد، استفاده از اسناد مجعول، استفاده از مهر مجعول اتاق بازرگانی چین و پرداخت رشوه، متهم است.

متهم ردیف پنجم مرداد علی کرم نیا، فرزند موسی، کارمند گمرک، به دریافت رشوه به میزان ۶٠ میلیون ریال، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به میزان ۵ میلیون و ١۵٢ هزار و ۴۵۶ دلار متهم است.

متهم ۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی بازار قطعات خودرو را بشناسید/ تمام اتهامات ۱/۲۱۱ میلیارد دلاری گروه عظام خودرو

متهم ردیف ششم حسن صفریان فرزند حسین، کارمند گمرک به دریافت رشوه به میزان ٢۴ میلیون دلار، مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو ١٩ میلیون و ۵٩۵ هزار و ۴٧٨ دلار متهم است.

متهم ردیف هفتم مهدی شهابی فرزند نصرالله، کارمند گمرک، به دریافت ٢۵ میلیون و ۵٠٠ هزار ریال در یک محموله و ١٠ هزار و ٩٢٧ یورو در یک محموله دیگر و مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو متهم است.

نماینده دادستان ادامه داد: کشف فایل‌های این محموله‌ها در اسناد جعلی در کامپیوتر شرکت مذکور موجود است و مشخص است که متهم حامد حاتمی پور مبالغی را به عنوان رشوه به کارمندان گمرک پرداخت می‌کرد و حتی از مهر شرکت چینی برای واردات کالا‌های چینی استفاده کرده و حک نماد شرکت سازه پویش را بر روی آن انجام داده است، در واقع قاچاق با اسناد غیر واقعی اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: همچنین شرکت، مابقی قطعات وارداتی را به شرکت ایران خودرو فروخته و اقدام به پرداخت رشوه به شرکت‌های ایران خودرو، سایپا و کارکنان اداره صنعت، معدن و تجارت کرده است.

شاه محمدی گفت: در این پرونده مجوز از اداره صنعت، معدن و تجارت برای واردات قطعات گازسوز با تعرفه ۵ درصد مشاهده می‌شود.

نماینده دادستان درباره گزارش نیرو‌های سپاه در مورد گردش کار حساب گمرک این شرکت گفت: این گزارش ضمیمه پرونده است و میزان قابل توجهی ارز و طلا در منزل متهم کریمیان کشف شده که مقادیری از آن‌ها به عنوان رشوه دریافت شده است.

نماینده دادستان با اشاره به اینکه اسناد رشوه به کارمندان گمرک نیز ضمیمه پرونده است، گفت: استعلام از اداره گمرک اداره صنعت، معدن و تجارت، مطلعان و رصد‌های اطلاعاتی و با استناد به مواد ۱ و ۲ قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی، تشدید مجازات به اتهام اختلاس و کلاهبرداری و همچنین بر اساس قانون مجازات اسلامی و تعزیرات، مجرمیت این متهمان محرز است و صدور حکم به محکومیت متهمان از محضر دادگاه مورد استدعاست.

در ادامه جلسه خانم زبیری مدیرکل مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک در جایگاه قرار گرفت و گفت: علت ورود گمرک به این پرونده شماره ثبت شده به نام شرکت سازه پویش در فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) است که در تاریخ ۱۶ خرداد ۹۷ دفتر مرکزی حراست گمرک متوجه می‌شود که محموله‌های وارداتی دچار ایراداتی است.

وی گفت: سریعاً نسبت به قفل سیستمی محموله اقدام شد و بازپرس در تاریخ ۲۰ خرداد سال گذشته دستور می‌دهد و از گمرک می‌خواهد محموله را بررسی کنند و اسناد و مدارک را کنترل کنند.

مدیرکل مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک افزود: از سوی مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک نیز نماینده‌ای به فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) فرستاده می‌شود تا کنترل‌های لازم را انجام دهد.

وی در مورد روند ترخیص کالا از گمرک گفت: گمرک ایران مجری سیاست‌های دولت است و باید صاحب کالا بیاید کالا را به گمرک اعلام کند، سپس کالا وارد سیستم و ثبت سفارش انجام شود و سازمان‌های همجوار گمرک مجوز را به صورت کامنت و یادداشت ثبت کنند و این مجوز و این یادداشت به منزله مجوز است و بعد از آن ارزیابی کالا انجام می‌شود.

متهم ۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی بازار قطعات خودرو را بشناسید/ تمام اتهامات ۱/۲۱۱ میلیارد دلاری گروه عظام خودرو

مدیرکل مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک گفت: ماده ۱۰۸ و ۱۳۵ قانون امور گمرکی مشخصا در مورد قاچاق نیست، اما مفاد آن می‌گوید اگر اختلاف به وجود آمده مربوط به بعد از اظهار یا قبل از ترخیص باشد که موجب ضرر و زیان دولت شود، باید جریمه را هم دریافت کنیم.

وی درباره کالا‌های مربوط به این پرونده که از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) وارد شده‌اند، گفت: ۱۵ هزار عدد ریل سوخت معادل ۱۱ تن و ۶۰۶ کیلوگرم به ارزش ریالی ۱۱۶ هزار و ۶۵۰ یورو بود. صاحب کالا، کالا‌های خود را با حقوق ورودی اظهار کرده، ۵۰ درصد کالا هم بعد از دریافت حقوق ورودی دریافت شد.

مدیرکل مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک گفت: بعد از اینکه سیستم فعال می‌شود تا تتمه آن ۵۰ درصد خارج نشود، از ادامه انجام تشریفات کلی برای تتمه اظهارنامه جلوگیری به عمل می‌آید و متوجه می‌شوند که آن ۵۰ درصد مربوط به کالای کویل بوده است.

وی با اشاره به اینکه کالا از چین وارد شده، اما عبارت سازه پویش روی آن درج شده است، گفت: در گمرک ایران فصل دوم قانون وجود دارد که شامل ممنوعیت می‌شود و مشخص می‌کند که چه کالا‌هایی ممنوع الورود هستند.

مدیرکل مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک درباره کالا‌های خارج شده از گمرک فرودگاه و بخشی از کالاهایی که هنوز خارج نشده‌اند، بیان کرد: در رابطه با کالا‌های خارج شده، به مقام قضایی اعلام جرم شد، اما درباره آن ۵۰ درصد باقی مانده گمرک تصمیمی نگرفت و گفت باید بررسی شود. ارزش ریالی کالا‌های خارج شده و خارج نشده از گمرک هر کدام ۶۴۰ میلیون تومان بوده است.

به گفته قاضی صلواتی جلسه بعدی این دادگاه در ساعت ۹.۵ صبح روز شنبه ۱۳ مهرماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

جزئیات اولین جلسه دادگاه گروه عظام و قاچاقچیان قطعات خودرو 

برچسب ها: دادگاه ، قوه قضائیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۴ ۰۳ آبان ۱۳۹۸
لطفا زود قضاوت نکنید جهان آخرتی هم هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۸
لطفا زود قضاوت نکنید جهان آخرتی هم هست
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۲:۲۱ ۰۲ آبان ۱۳۹۸
سلام دوستان زود قضاوت نکنید جرم دو نفر آخر سمت راست با بقیه فرق میکند آونا براشون پاپوش درست کردندامیدوارم که به لطف خدا بیگناه اینها ثابت شود انشالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۸ ۱۳ مهر ۱۳۹۸
متهم را شناختن برای ما مردم چه دردی را دوا میکند به فکر دوا ودرمان باشید که داره جوانیمون به سوی پیری میره ای مسوئلین عزیز
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۵۱ ۱۳ مهر ۱۳۹۸
این بابا سال73 شرکت کمک فنرایران در رشت رو بارشوه کلان از سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران خرید ومدیراون سازمان رو کرد مدیرعامل همین شرکت بعد کلی مواد اولیه این شرکت رو در بازار آزادفروخت وپیستون سازی تبریز رو دوباره با رشوه خرید.مدیران عامل 16 شرکت ایشان همگی پولهای بادآورده کسب کردند وملک واملاک درایران وخارج خریدند باید اموال همگی مدیران عامل واصلی این گروه مصادره بشه وپاسخگو باشند سطح فساد رو هم لطفا با این رقمهای 20 و50 ملیونی پایین نیارید کل دارایی این گروه متعلق به بیت المال هست وباید به صاحب اصلیش یعنی همین ملت برگرده واسلام
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۹:۵۰ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
من در شرکت سازه سیم پویش که یکی از شرکتهای زیر مجموعه اعظام هست کار میکنم که عباس ایروانی صاحبشه
سه ما حقوق نگرفتیم حقوقی که 1800000 تومانه میگن شرکت زیانده شده ولی الان مشخصه که به حقوق کارگر هم رحم نمیکنن خدا نگذره ازشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۹ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
اینجا ایران است شما اگر کنار خیابان مشغول دست فروشی بشین از فروش میوه تا هرچی چون درچشم کار میکنی سریعا باشما برخورد میشه ولی در نهان......................................
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
خدا به داد کارگرها برسه که بیکار میشن
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۵:۱۴ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
این شخص لایق اعدام نیست. اون کارمند؛ اون رییس و اون مدیری که تو بانک نشسته و با دریافت یک مقدار ناچیز بعنوان رشوه شرف و حیثیت خودشو میفروشه و کار اینا رو راه میندازه شایسته اعدامه.
Germany
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
جناب آقای رییسی لطفا بقیه شرکتهای قطعه ساز بررسی شوند مثل شرکتهای آقای ایروانی زیاد هستند که کالای بی کیفیت چینی راوارد می کنندوآرم شرکت قطعه ساز داخلی را روی قطعه حک می کنند وبا دادن رشوه وارد خط تولید خودروساز می کنند وخیلی خیانتهای دیگر آشکار می شود اگر بررسی این شرکتها بدست افراد مومن ومتعهد و متخصص انجام گیرد به امید روزی که دست افراد خائن با حضور وپیگیری شما در راس قوه قضائیه قطع شده وفقر وبیچارگی ازاین کشور ثروتمند رخت بر بندد انشاالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۵ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
متاسفم واسه مردم نادانی که دیگران را بر مبنای یه اتفاق و بازیهای سیاسی و پاپوش قضاوت میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
واقع بین
۰۸:۲۵ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
من که به سختی این اعداد را خواندم ای مردم شریف ایران آیا این متهم مستحق اعدام نیست ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۹ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
به نظر من رهبر باید یه ارتش سری درست کنه ویه شب تا صبح چه تو زندان چه تو خونه چه هرجایی که این ها هستند رو سربه نیست کنه وفردا صبح خبرش به همه برسه. فقط یه شب تا صبح. بدون محاکمه. دولت وقوه قضاییه آمار تمام این ها رو داره
Iran (Islamic Republic of)
رحیم
۰۶:۳۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
چه فایده با پارتی آزاد میشن
Iran (Islamic Republic of)
مجتبی
۰۶:۲۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
خدا به ابرو فاطمه زهرا ریشه این حرام لقمه ها رو خشک کنه که این ها بچه های این ها هم دوزدی مثله خودشان نشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۲ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
بايد و بايد مجازات اعمال خود را ببينند اينها خاين به كشور و مردمند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۱ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
سلام آنها که این خلاف هارا میکنند انسان نیستدند اگر بودن از شهدا خجالت میکشید اینطور آدمها بیشتر از آمریکا دشمن بشر دشمن ایران هستند به خدا سه پسرم یعنی سه خانواده با یک ماشین مسافر کشی وبجههام تا فوق اسانس تحصیل کرده اند باز میگم خدل بزرگه خدا به این آدمها لعنت کند که از هیچ خجالت نمکشند اینها را باخونواده انداخت بدریا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۱۴ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
اینا چرا لباس زندانی تنشون نیست
Iran (Islamic Republic of)
کاربر
۰۰:۳۵ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
باید باید باید اعدام شوند اینجوری درس عبرت میشن برای بقیه حداقل خون کسانی که بخاطر دزدی اینا وامثال این ها کشته شدن پایمال نمی شود. اول هم باید دختر نعمت زاده رو در انظار عمومی اعدام کنن که با مافیای دارو خدا می دونه باعث مرگ چندنفر شده
Iran (Islamic Republic of)
روزبه
۰۰:۱۸ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
مرگ بر غارتگر بیت المال
Iran (Islamic Republic of)
کریم
۰۰:۰۵ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
فقط اعدام فقط اعدام، مردم این را میخواهند والسلام
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی شرافتمند
۰۰:۰۱ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
من مانده ام چرا توایرا اینقدر دزدی میشه اینقدر اختلاس میشه اینقدر رشوه میگیرند مگر نظارت نیست فقط این مردم بدبخت اند که دستان پاکی دارند اکثرمدیران ما بلا نسبت دست کج دارند خدایا دین اسلام بادزد چه ررخوردی داره چرا تو ایران اجرا نمیشه مگر کشور اسلامی نیستیم اقای رئیسی ترا خدا تراخدا اعدام کنید دست قطع کنزد بذار کمی یلب ما مردم فقیر شاد بشه تا کی دزدی از بیتاالمال هرکس مزره گمرک کارمند میشه لیدر بیرون میاد هرکط میره اداره ثبت پولدار بیرون میاد پس ما کا جون داریم میکنیم کارمندیم بازار کار میکنیم به هیچ جا نمیرسیم یه جای کار لنگه امید وارم اقای رئیسی ورهبر عزیز مان در چهل سال دوم کاری کنند کسی جرات دزدی ورشوه نداسته باشه ....عدالت برای مردم نجیب ایران رعابت بشه
Iran (Islamic Republic of)
مصمم
۲۳:۴۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
جرم این اخلالگران اقتصادی فقط یک تخلف مالی نیست مخصوصاً در شرایطی که دشمنان ملت ایران با تمام وجود سعی می کنند با فشار اقتصادی این ملت نجیب را از پای در آورند و لذا اینها یک خائن به تمام معنی هستند و لذا اگرچه با قوانین فعلی کشور نمی توان آنها را بعنوان توطئه گر و تروریست و پیاده نظام دشمن محاکمه کرد اما بدانند فردای قیامت معاملة خداوند عادل با آنها معاملة صدام و محمد رضای ملعون ترامپ و نتانیاهو منافقین منفور و فراری خواهد بود .
Turkey
ناشناس
۲۳:۳۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
به نطر من اخلالگران اقتصادی واختلاصگران را باید بعد از گرفتن اموالشان در نهایت سرشان را برید و جلو سگها انداخت
Iran (Islamic Republic of)
من
۲۳:۳۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اگه روزانه یک عدد مدیرعامل بانک اعدام بشه شاید یک کم دلمون خنک بشه
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۲۳:۲۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چیز خاصی نیست
دیگه عادی شده
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۲۳:۲۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اختلاس ها و دست اندازی به بیت المال همچنان باقوت تمام ادامه دارد و ادامه خواهد داشت و هیچ چیزی عوض نخواهد شد چون اکثر کسانی که زمینه اختلاس و دزدی ودست اندازی به بیت المال را دارند،همچنان درحال کسب درآمد نامشروع هستند وخواهند بود
ما مردم عادی ازبس این خبرها را شنیدیم،دیگر برامون تازگی وهیجان قبلی راندارد،فقط صفحه روزنامه ها و سایتهای خبری پر از مطلب میشود
مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
متاسفانه اگه پرونده به سر انجام برسه مجازات بازدارنده وجود ندارده. یکی از مجازات ها باید توقیف تمامی اموال فرزندان و همسران اونها باشه و هر کسی که توسز خانواده مجرم بهش پول یا وجهی واگذار شده باشه و بدین وسیله مردم عادی که طمع به لیسیدن کاسه سفره این افراد دارند نیز از اطراف این مفسدین کنار برن.
در این پرونده از کارمندان بانک نام برده شده ولی هیپ اقدامی نمیشه که چرا یه کارمند بانک با همه تخلفات و سواد کمتر از خیلی از کارمندان این همه درامد داره و ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
زندان درکارنیست‌ اگرهم باشدزندان لاک چری است آن هم بعدازچندروزمرخصی وبعدهم عفومیشود!!!!؟؟؟
درایران اگرکسی جیب یک نفررا20هزارتومان بزندآنراعدام میکنندولی فریدون 31میلیاردتومان جیب82میلیون نفررازده محکوم به5سال زندان شده آن هم باقطع یارانه ایرانیان تامین میشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
قطع هردو دست وپا دست وپا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اعدام کنید که حساب همه دستشون بیاد
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۲۲:۲۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چرا قیمت خودرو پایین نمیاد
چرا قیمت مسکن پایین نمیاد
چرا قیمت گوشت پایین نمیاد
چرا هزینه ها پایین نمیاد
چرا مالیات ها و ... و .... و ...
و....
پایین نمیاد.
سلطان گوشت کیه؟؟
سلطان های سکه کیا هستن؟
بقیه سلطان ها کجا هستن؟
چرا آشکارا اعدام نمیکنن که مردم ببینن؟
چرا سلطان های کوچیک رو ک گرفتن نمیزارن بگن سلطان بزرگها کیا هستن؟؟
کسی هست جوابی بده ؟؟ نه والا هیشکی نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ALI
۲۲:۲۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اگر 10 سال شبانه وروزی با فساد مبارزه کنند وهمه آنها را اعدام کنند فایده ندارد چون فساد در ارگانها وبخش خصوصی گسترش پیدا نموده وهر کجا میروی اول باید پول بدهی تا کارت درست شود وشاید 2درصد فساد کشف میشود
Iran (Islamic Republic of)
Sasan
۲۲:۱۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
سلام
سه هزار میلیارد تومانی را شناختیم این بیچاره که مبلغ فوق الذکر به ریال است آن خانم که تو کار پتروشیمی بود شیخ الاسلام به یورو بود و بابک زنجانی و هدایتی.....به دلار
این وسط من موندم که دوساله گوشت نخوردم و با بوی کباب همسایه شرمنده و روسیاه خود و زن و بچم میشوم
به دلار یورو تومن .......مهم نیست مهم اینست که اینها یک شبه به این همه پول نرسیدن در طول این سالیان مسئولینی که الان اینها را گرفتند کجا بودند؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
دزدی و اختلاس واقعی هست و مبارزه با اون هم آرزوی هر ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
با سلام باید تمام اموالی که بنام خودش زنش و بچهاهاش همش به حساب بیت المال واریز بشه بعدشم اعدام بشه تا دیگه کسی هوس پولدار شدن نکنه
Germany
ناشناس
۲۲:۰۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
سلام خدا ریشه این افراد راخشک کن نسلشان نابود شود
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۲:۰۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
خدا لعنت شون بکنه بخدا یکسال است که بچه هایم رنگ میوه و خوراکی را ندیدند خدا هیچ پدری را شرمنده بچه هایش نکنه خدایا به داد ما برس
Iran (Islamic Republic of)
ب
۲۱:۴۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چقدر خانواده به خاطر امسال این ها از هم پاشید. چقدر کودکان آواره شدن و سرپرست خانواده ها را نابود کردن . جناب رئیسی فقط حکم اعدام، تا مردم کمی عدالت را ببینند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
این ها را اعدام کتید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
تنهاراهش اینکه بندازیم شون تو دریا
Iran (Islamic Republic of)
رحیم
۲۱:۱۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اینهمه شهید ،آخرش این؟ تمام زحمتهای دلسوزان انقلاب را یک عده بی هویت و بی ریشه و تروریست اقتصادی دارن به باد فنا میدن.خوراک شبکه های معاند را رسانه های خودمان مهیا میکنند.بسه دیگه.از روی رهبری معظم انقلاب و بچه های سپاه خجالت بکشیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
در بخشی از گزارش اومده که ۵۰۰ میلیارد تومان به بانک ملی بدهکار است و با ارتباط با مدیران این بانک میخواد ۷ سال دیگه پرداخت کنه ...
واقعا این مدیران بانک ملی که هنوز اکثرا از منصوبین خاوری هستند تا کی میخوان تو این بانک مدیر باشند ؟؟ چرا یکی بررسی نمیکنه که اکثر این افراد که الان سابقه شان بالای سی سال هست چرا بانک رو ترک نمیکنن؟؟ آقای رییسی لطفا به وضعیت مدیریتی در بانک ملی رسیدگی نمایید قبل از اینکه دیر شود.چرا هر وقت صحبت از هر اختلاس و کلاهبرداری و ارتشا هست اغلب نام بانک ملی ایران در پرونده ها میدرخشد؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
30000000000000
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اي كارد بخوره تو اون شيكمشون كه سيرايي نداشته
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۰:۲۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
هیچ کاری باهاشون نمیکنند،مردم هم به این اختلاس هاعادت کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
عجب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
زندان درکارنیست‌ اگرهم باشدزندان لاک چری است آن هم بعدازچندروزمرخصی وبعدهم عفومیشود!!!!؟؟؟
درایران اگرکسی جیب یک نفررا20هزارتومان بزندآنراعدام میکنندولی فریدون 31میلیاردتومان جیب82میلیون نفررازده محکوم به5سال زندان شده آن هم باقطع یارانه ایرانیان تامین میشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
جون خودم صفراش رو نتونستم بشمارم سرم گیج رفت.
Iraq
امیر
۱۹:۵۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
خدا لعنتشون کنه چند ماهه ماشینم خرابه به علت رشد قیمت ۳۰۰ درصدی قطعات نتونستم تعمیرش کنم
رئیسی مچکریم
Netherlands
ناشناس
۱۹:۵۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
ملت باید یکصدا از اقای رئیسی دفاع کنند چون یکسری شریک دزد ها تو روزنامه ها و شبکه ها فریادشان بلند شده درود خدا بر رئیسی پاکدامن و مقتدر . دست مریزاد دلاور .
Iran (Islamic Republic of)
همشهری
۲۱:۲۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
خدایی کدومشونو اعدام کردن ؟
بابک جان که زنده ست خاوری که فراریه اینهمه مفسد فی الارضم که توی دادگاه موج میزنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اعدام شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اعدامشون کنید و پولشو بین مردم تقسیم کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
باید همگی اعدام بشوند
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۹:۴۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
با وجود آقای رییسی مطمئنم تمام کارمندان فاسد حواسشون جمع میشه که حسابرسی و بازرسی درست وجود خواهد داشت .
Iran (Islamic Republic of)
کریم
۱۹:۳۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
دزدی فقیر میشه سرقت زورگیری راهزنی. دزدی ژن خوبا میشه اختلاس .دزدیشونم محترمانست
Iran (Islamic Republic of)
بیچاره
۱۸:۵۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
محسن لرستانی مفسد فی الارض اعدام
ولی اینا مفسد فی الارض نیستن و با رد ما و ۷سال حبس که بعد تو دادگاه غیر علنی ۵سال میشه و رد مال هم کمتر
میرن دنبال دزدی و فساد از همه نوع ،اعدامی هم در کار نیست
این چه عدالتی هست آقای رئیسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه محسن لرستانی چه فریدون و فریدونی ها همه باید اعدام بشن
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۸:۲۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
نادر شاه افشار یادش بخیر . کسی که چنین کاری میکرد اول چشمشو کور میکرد و بعد دستمال میکرد تو گلوش و خفه اش میکرد و سپس سرشو جدا میکرد و پوست میند و داخل کله اش کاه میریخت و تو میدان شهر در معرض نمایش میگذاشت . کافیه دستگاه قضایی بدون گروه گرایی با سه نفر چنین کاری بکند . مطمئنا فساد تعطیل خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
فاطیما
۱۸:۲۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اینهمه اختلاس اینهمه دزدی اینهمه خلاف واقعا که شیطان میدونست انسان چه موجودی هست که سجده نکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
والله من که نتونستم این مبلغ این رقم رو بخونم، ولی بخدا قسم حکم کمتر از اعدام آن هم در ملاء عام، خیانت به این مردم است و نه چیز دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
سه میلیون میلیارد !!!!!
سه زیلیون !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
ایتارو باید اعدام کنن نه زندانی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
به به !!!!! مگر میشود با حقوق و در آمد ناشی از کار یک میلیارد را جمع کرد . فقط با دزدی ورانت وفساد ممکن است و قوه قضائیه باید همه میلیاردرها رو به ذره بین ببره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
بدون فوت وقت بالای چوبه دار
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۷:۰۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
وضعیت گمرک فاجعس
Iran (Islamic Republic of)
سالی
۲۰:۰۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
از چه نظر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
این جور ...ها را بیاورند تو ملع عام خود مردم سنگ سارکنند تا درس عبرت برای اون یکی ... هابشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
یکم آدم تعقل کند میبیند که این میلغ به این هنگفتی کار این ۷ نفر است ، یعنی هم دست و باج بگیر نداشته که به این مبلغ رسیده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
این فیلم سینمایی بازی کردنا چیه تمممممممممممممممااااااام مالو اموالشو بگیرین برگردونین به بیت المال اونم از زیر صفر شروع کنه خوب بفهمه ملت چی کشیدن وقتی خونشونو میمکیدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
آدمی که از دنیا فقط پنج متر چلوار با خودش میبره برای چی اینقدر حرص میزنه ! فکر اینو نمی کنید بلاخره چنگ عدالت می افتید. صحبتم با همه ی اونهایی که برای دنیا حق را زیر پا میگذارند در هرلباسی ( معلم و استاد ؛ وزیر و وکیل ،رئیس جمهورو...... به خودتان بیایید بخدا قسم آخرت واقعیت داره آخرت را به زندگی محدود دنیارا نفروشید ضرر میکنید .
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۵:۴۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
سلام علیکم ،

در اولین عکس این خبر ،
که چهار مرد نشسته اند و ظاهرا مجرمین هستند ،
از سمت راست ، نفر سوم که عینکی است را نگه دارید ،
بقیه بی گناه هستند ،


جرم وی ، کلاهبرداری از مردم در جذب سرمایه های آنها و عدم برگرداندن آن است .
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۱۵:۴۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
در حالی که داتیس خودرو متهم به کلاهبرداری از ۴۰۰ نفر است و تبعا ۴۰۰ خانواده یعنی ۲۰۰۰ نفر را درگیر کرده اما همچنان تعمیرگاه این هلدینگ مشغول به کار است و روند رسیدگی به پرونده از سرعت کافی برخوردار نیست.
Iran (Islamic Republic of)
غلامرضا
۱۵:۳۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
عده ای نفهم از خدابیخبر دلخوشیشون شده مکیدن خون این مردم بیچاره و ز ضربه زدن به این انقلاب غافل از اینکه فردا پس فردا عجلشان فرا رسیید بجز کفن وعمل صال باخود نخواهند برد بعدش هم وراث ناسزا گویان آنرا صاحب خواهدشد و او هم مالک آتش دوزخ خواهدشد اگر چنین کسانی در کشور ما نبودن مردم ما در رفاه بود و ما میتوانستیم بجز خود چندین کشور دیگر را هم به رفاه برسانیم بخدا در این دنیا بجز یک منبع دراآمد مطمعن ویک محل سکونت ویک وسیله حمل و نقل بقیه دردسر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
یه وام کارگر اگر سه قسط عقب بیفتد از هزار طرف نامه میاد اعمال قانون میشی بدون چون چرا با تریلی اختلاس میکنن کسی هم نمیفهمه یه نفر نمیتونه دزدی کند بخور بخوره کی به کی هست
Iran (Islamic Republic of)
صمد.ج.ب ازتبریز
۱۵:۱۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
بیخودی زندانها را با این افرادپر نکنید ولشان کنید بروندتا هزینه نگهداری زندانیان به دوش مردم نیفتد.هیچ پولی برگشت داده نمی شودحزء اینکه هم وقت ملت گرفته می شودوهزینه مازاد برآن.اینها زندگی مردم در سرزمین پدرانشان را به جهنمی از گرانی،شرمندگی پدر از بچه ها تبدیل کرده اند چه سودی داردکه درزندان بمانند.عدالت واقعی را اجراء کنید.نه حرکات نمایشی.مردمان زیادی هستند که شب را داشتم خالی به صبح می رسانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
خوب ناظر فاسد بر اینها کی بوده ؟چرا محاکمه نمیشه دستگاه مربوطه چه غلطی نمیکرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چرا اعدام نمی کنید .
چه خبره ؟ اگر یک آدم معمولی کوچکترین خلافی کند ، فورا قطع ید و اعدام می کنند .
چرا با این گروهها که خون مردم را توشیشه کرده اند ، مماشات می شود ؟
با اینکه همه ما از اعدام خوشمان نمی آید ، ولی مردم با اعدام این افراد که ایران را به قهقرا می برند ، موافق هستند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چرا مبلغ جریمه و رد مال مستقیما به حساب مردم ریخته نمیشه تا مردم این عدالت رو بیشتر احساس کنند.در ضمن جریمه باید چند برابر مبلغ دزدی باشه
Iran (Islamic Republic of)
Haji
۱۴:۴۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چرا اعدام نمیکنید از چین وکره شمالی یاد بگیرید تا درس عبرت بشود برای دزدان آینده مرگ بر مدیر فاسد ونالایق
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
خیلی جالبه که با زدوبند و پرداخت رشوه به مدیران بانکی وام‌های کلان می‌گیرند بعد آخرش می‌بینیم که بازم به سیستم بانکی بدهکارند... اینجاست که فقط بانکه هستن که ضرر نمی‌کنند..... قبلا هم گفتم به شما که بزرگترین قاچاقچیان. مسوولین وکارمندان گمرک هستن که با تبانی واخذ رشوه این بلاها را سراقتصاد جامعه می اورند
Iran (Islamic Republic of)
بهرام
۱۴:۲۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
شرع اسلام را در مورد ازاین، دزد بدترها را اجرا کنید، تا کسی جرات دست درازی به بیت المال را نداشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
شهرام
۱۴:۰۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
ای بابا، خسته شدیم از اینهمه خبر بخور بخور .... آخر این دادگاهها هم که مشخصه ... به کسانی که میلیارد میلیارد میخورنو می برن، چهار پنج سال حبس، چهار پنج سال انفصال از مشاغل دولتی، و پرداخت چهار پنج میلیون تومن جزای نقدی در حق دولت محکوم می کنند و باز روز بعد یه پرونده گنده تر ... آیا جرم و گناه این افراد کمتر از کسانیه که : علبه نظام دست به اسلحه بردن، با رژیم طاغوت و رژیم بعثی عراق همکاری کردن، شبکه فساد راه انداختن، و یا در ترور دانشمدان هسته ای مشارکت داشتن ؟! قانون رو نمیدونم، اما قضاوت مردم کوچه و بازار چیز دیگریست ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
وای خدا
به کی پناه ببریم
فکر کنم تو هم از ما رو گردوندی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
هردم ازین باغ بری می رسد. این همه جون داریم که برای یه وام ازدواج 6 ماه باید برن بیان تا با کلی ضامن کارمند و اینا وام بشون بدن حالا این یارو بدون هیچ وثیقه ای با پرداخت رشوه کلی وام گرفته. علی برکت اله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
توراخدا سرکرده اعدام کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
استدعا دارم دزدان بیت المال درکشورچین محاکمه شوند.چه فایده آقای رئیسی آمده کار می کنه ولی رای ها پرونده راخراب می کنند ومتهمین قانونی از پیگرد ومجازات سنگین رهایی پیدا می کنند
Iran (Islamic Republic of)
سیراف
۱۳:۳۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
تنها حکم مفسدان و خیانتکاران به اقتصاد در اوج گرفتاریها و بدبختی های مردم در اثر تحریمها و بقولی جنگ اقتصادی دشمن با کشورمون،فقط و فقط اعدام و بس.هیچ حکم دیگه ای قابل قبول نیست.وقتی آگاهانه دست به چنین خیانتهای بزرگی میزنند پس باید عواقبش ر وهم بپذیرند
Germany
ناشناس
۱۳:۳۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
والا من نمیدونم این عدد 30 با 12 تا صفر جلوش،چند میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
بخدا قس من هم نتونستم بخونم
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۳:۳۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
سلام
پس مافیای کروز چییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چه فایده هست که بشناسیم؟!؟! آیا پول دزدی به مردم برمی گردد!!!!؟؟؟ آیاارزانی می شود؟؟؟؟؟؟ آیا مردم به آسایش وآرامش می رسند؟؟!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
گل گفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
خیر خیر خیر یه محاکمه وچند سال زندان همش خلاصه میشه درهمین اگر هم اعدامی درکار باشد بازار تکان نخواهد خورد چون ماتحریم هستیم
Iran (Islamic Republic of)
خشایار
۱۳:۰۰ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
کشور پاکدستان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اگر این خبر صحت دارد چرا باشناسایی این اخلالگران ومجرمان امروز شاهد کاهش قیمت خودرو نیستیم چرا خودروهای دپو شده هنوز سرجایشان هستند چرا سایت ها دوباره راه نمی افتند البته به غیر ازخودرو ما هزاران بانک بامدیران فاسد داریم چرا شبکه بانکی باید اینقدر مستقل باشد که درپنهان رباخواری ورانت خواری کنند
Iran (Islamic Republic of)
جعفر
۱۲:۵۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
من موندوم واقعا مغول ها هم اینطوری نتوستند این مملکت رو غارت بکنند مگه انسان با کمی تامل بیش از یک متر قبر میخواد مگر اینکه انسانیتش رو زیر پا بگذاره و زالو صفت شده باشه و خون مردم را اینطوری دارند میمکند به کجا داریم پیش میریم فقط ادعای مسلمونی داریم والا بی دین ها حروم و حلال رو بهتر رعایت میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۲:۵۵ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
این آقایون تحت شرکت های بورسی وغیربورسی فعالییت داشته اندچرانبایدحسابرسان وبازرسین وبازرسین قانونی جوابگوباشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
Iran (Islamic Republic of)
شیرازی
۱۲:۵۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
دیروز دنبال یه رینگ لیفان ۶۲۰میگشتم تو بازار نبود رفتم نمایندگی کرمان موتور سروصدا دادم یه خانم بود مسول خدمات پس از فروش دید عصبانی هستم یه شمار موبایل داد بهم زنگ زدم اول فکر کردم یه مغازه هست طرف پشت تلفن جوابم داد که پولش به کارت بریزید آدرس نداد با پیک فرستاد اصرار کردم گفت ما انبار فروش لیفان هستیم.چیزی که جالب بود ندادن آدرس بود .معلوم بود تو خط قاچاق هستند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۳ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
از قوه قضاییه درخواست دارم به جای معرفی افراد مفسد لیست افراد غیر مفسد را اعلام کنن اینجوری حداقل لیستشون خیلی خیلی کوتاه میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
احسنت گل گفتی.
Netherlands
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چون دیگه همه فهمیده اند مجازات دزد و اختلاس گر و کم فروش و گران فروش وقاچاقچی و....چیزی نیست خود همین موضوع باعث ترغیب افزایش دزدی شده طرف صدها میلیارد دزدی می کنه میگه فوقش دستگیر هم بشوم نهایتا پنج شش سال زندان نصفه و نیمه می روم و تمام . بخاطر همین دزدها ترغیب شده اند . تمام کسانی که میلیاردی دزدی و اختلاس کرده اند نهایتا پنج شش سال زندانی شده اند مخصوصا اگر مسئولیتی داشته که انهم به نیمه نرسیده عفو و رحمت ومریضی همسر و فرزندان و.... بهانه ای شده.تا عفو و ....شامل حالشون بشه تا حالشو ببرند .
Netherlands
ناشناس
۱۲:۲۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
چون دیگه همه فهمیده اند مجازات دزد و اختلاس گر و کم فروش و گران فروش وقاچاقچی و....چیزی نیست خود همین موضوع باعث ترغیب افزایش دزدی شده طرف صدها میلیارد دزدی می کنه میگه فوقش دستگیر هم بشوم نهایتا پنج شش سال زندان نصفه و نیمه می روم و تمام . بخاطر همین دزدها ترغیب شده اند . تمام کسانی که میلیاردی دزدی و اختلاس کرده اند نهایتا پنج شش سال زندانی شده اند مخصوصا اگر مسئولیتی داشته که انهم به نیمه نرسیده عفو و رحمت ومریضی همسر و فرزندان و.... بهانه ای شده.تا عفو و ....شامل حالشون بشه تا حالشو ببرند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
عکس هاشون کو ، دو روز دیگه آزاد میشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
اینها لایق اعدام هستند
۱۲
آخرین اخبار