دبیر علمی کنگره ملی طب فراگیر در سرطان مطرح کرد؛

درمان سرطان، محدود به برداشتن تومور نیست

انصاری گفت: درمان سرطان فقط محدود به برداشتن تومور نمی‌شود و ما باید سیستم ایمنی بدن را که دچار اختلال شده است، متعادل سازیم.

چالش‌های درمان سرطان/توجه به طب فراگیربه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا مجید انصاری، بعد از ظهر چهارشنبه در افتتاحیه همزمان سه کنگره سرطان در مرکز همایش‌های رازی تهران که تا روز سوم آبان ادامه خواهد داشت، گفت: شواهد علمی نشان می‌دهد درمان‌های مربوط به سرطان‌ها فقط توانسته به کاهش عوارض بیماری و کیفیت زندگی بیماران کمک کند.
 
او با بیان اینکه امیدواریم بتوان در آینده به افزایش طول عمر بیماران مبتلا به سرطان کمک کرد، افزود: درمان سرطان به آن معنا که بتواند سیستم ایمنی بیمار را متعادل بسازد، با چالش‌هایی مواجه است.
 
 انصاری با اشاره به رویکرد و اقبال مردم در ایران و دنیا به استفاده از طب مکمل، گفت: ما تلاش می‌کنیم بیمار با اطلاعات کامل، از تمام امکانات برای بهبود کیفیت زندگی استفاده کند.
 
او با اشاره به همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی برای انجام پروژه‌های مشترک حل چالش‌های درمان سرطان، افزود: یکی از چالش‌هایی که در این حوزه با آن مواجه هستیم، چالش‌های کلینیک است.
 
انصاری به هزینه‌های درمان سرطان به عنوان یکی دیگر از چالش‌های پیش روی درمان متمرکز سرطان اشاره کرد و گفت: درمان متمرکز سرطان نیازمند وجود چند متخصص در کنار یکدیگر است که همین مسئله هزینه درمان سرطان را افزایش می‌دهد که باید برای آن چاره‌ای اندیشید.
پاسخ به سوالات پزشکی را اینجا بخوانید
دبیر علمی کنگره ملی طب فراگیر در سرطان، به نوع نظام مدیریت بیمار مبتلا به سرطان به عنوان یکی دیگر از چالش‌های پیش روی درمان متمرکز سرطان اشاره کرد و افزود: اقدامات ما باید به گونه‌ای باشد که منجر به سردرگمی بیمار نشود.

او با بیان این مطلب که درمان سرطان فقط محدود به برداشتن تومور نمی‌شود، توجه به طب فراگیر را مورد تاکید قرار داد و گفت: در نگاه پزشکی کل نگر، درمان سرطان فقط محدود به برداشتن تومور نمی‌شود و ما باید سیستم ایمنی بدن را که دچار اختلال شده است، متعادل سازیم.
 
انتهای پیام/

چالش‌های درمان سرطان

 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار