چگونه با مذهب تشیع به صورت عمیق آشنا شویم؟

دوره های تخصصی فرق و ادیان پاسخگوی شبهاتی است که امروزه در جامعه مطرح می شود .

با مذهب تشیع چگونه آشنا شویم؟سلطانی مسئول شعبه اراک مرکز تخصصی فرق و ادیان خاتم النبیین در گفتگو با   خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: یکی از مراکز تخصصی زیرمجموعه حوزه های علمیه قم موسسه آموزش عالی خاتم النبیین است که شعبه اصلی آن در قم بوده و این مرکز تخصصی در برخی شهرستان‌ها  از جمله شیراز ، اصفهان،  مشهد،  تهران، اراک، کرمان و کرمانشاه و... شعبه دارد.

سلطانی افزود: مرکز تخصصی آموزش فرق و ادیان از طرفی به نقد بهائیت، وهابیت، مسیحیت، یهودیت، تصوف، زرتشت و عرفان‌های نوظهور و از طرفی به شناخت کامل و جامع شیعه‌شناسی می پردازد.

او با بیان ضرورت شرکت هر فرد در این دوره ها اضافه کرد: این دوره ها باعث میشود اطلاعات عمومی افراد زیاد شود و پاسخگوی شبهاتی که امروزه در جامعه مطرح می شود باشند و از  آنجائی  که امروزه به صورت گسترده و با فضای مجازی شبهه پراکنی می کنند پس بهتر است ما هم مذهب حقه خودمان که تشیع است را بشناسیم و ایراداتی که به ادیان دیگر و فرقه ها و نقدهایی که از نظر عقلی به آن ها وارد است را بررسی کنیم.

 مسئول شعبه اراک مرکز تخصصی فرق و ادیان خاتم النبیین ادامه داد: ماهیت و اصالت این مرکز این است که با ادیان و فرق آشنا شویم تا هم در برابر شبهات جوابگو باشیم و هم  از آنها بپرسیم که شما  چرا این فرقه هارا انتخاب کرده اید.

او عنوان کرد: دوره شیعه شناسی شامل سوالات و شبهات درون دینی است؛ به طور مثال: خدایی که ما می شناسیم چه شکلی است و در پاسخ صفات خدا و کارهایی که خدا انجام می‌دهد را می گوییم. یا سوالات دیگر مثل زلزله، علت مرگ جوانان و نوزادان بی گناه، چرا خدا فرزند معلول به خانواده ای می دهد، پیامبر و امامان ما چه خصوصیاتی دارند ؟ و با وجود اینکه تمام ادیان در مورد خدا، توحید و معاد بحث می کنند ما چه معادی را قبول داریم و روز قیامت چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟ و ما تمام این هارا پاسخ می‌دهیم و مبنای عقلی و حکمت آن را بیان می کنیم.

سلطانی افزود: مبحث دیگر تاریخ تشیع و منابع معرفتی است و اینکه  لفظ شیعه و تشیع از کجا شروع شد؟ آیا از زمان امام صادق یا از زمان پیامبر؟ ما شیعیان منابع را از کجا می گیریم آیا کسی که کتابی نوشته می توانیم استناد کنیم و چه کتاب هایی برما حجیت شرعی دارند؟

او درباره مدرک صادره گفت: مدارک از قم می آید و مدرک تکمیلی که پس از قبولی در دوره مقدماتی و دوره پیشرفته صادر می شود معادل لیسانس است و قابلیت تطبیق دارد ومعاونت آموزش حوزه علمیه با وزارت علوم توافق کرده اند تا مدارک درون سازمانی را  تطبیق بزنند که این مدرک برای افراد حوزوی و فرهنگی جزو ضمن خدمت حساب می شود و افراد عادی هم می توانند به ارگان ها ارائه دهند .

 مسئول شعبه اراک مرکز تخصصی فرق و ادیان خاتم النبیین شرایط پذیرش افراد در این دوره ها را داشتن حداقل مدرک دیپلم یا اگر حوزوی هستند اتمام پایه ۲ حوزه دانست و افزود:  مدارک لازم برای ثبت نام   یک قطعه عکس ۳ در ۴ ، فتوکپی شناسنامه ، قبولی در مصاحبه و تکمیل فرم ثبت است و در دو شیفت خواهران و برادران ثبت نام به عمل می آید و اساتید به نام و تراز کشوری تدریس این دوره ها را بر عهده دارند.

او  زمان دوره را حدود دوازده هفته دانست که شامل ۶ هفته نقد فرق وادیان ابراهیمی و عرفان نوظهور در کل جهان و ۶ هفته شیعه شناسی  می شود و ثبت نام  در سه روش سامانه پیامکی ۵۰۰۰۲۲۰۳۹۹۰ است که می توانند اسم و فامیل شان را پیامک کنند تا ما در لیست ذخیره کرده و ثبت نام  قرار دهیم ، ثبت نام تلفنی  که باید روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه با شماره‌ همراه ۰۹۹۰۷۵۰۸۵۲۰ و یا  شماره ثابت  ۰۸۶۳۲۲۷۳۳۵۲ تماس گرفته شود و مراجعه حضوری به آدرس: اراک- انتهای خیابان محسنی، خیابان ادبجو، ابتدای سه راه راهزان، دفتر آیت الله وحید خراسانی، مرکز تخصصی کلام و ادیان خاتم النبیین است.

گفتگو از فاطمه سادات محمدی

انتهای پیام/ م

آشنایی با مذهب تشیع راهی برای مبارزه با شبهه پراکنی

برچسب ها: حوزه علمیه ، اراک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.