ظرفیت دو برابری میوه خشک در چهارمحال و بختیاری

۵۴ درصد از باغات استان چهارمحال و بختیاری مختص میوه خشک و دو برابر میانگین کشور است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ذبیح‌الله غریب رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به تولید انواع میوه در این استان گفت: افزون بر ۵۴ درصد از سطح باغی این استان را میوه خشک تشکیل می‌دهد که دو برابر میانگین کشوری است.

او اظهار داشت: محصولات میوه خشک شامل بادام، گردو و پسته است که این استان ۱۷ درصد از محصولات باغی محصولات خشک را دارد در حالی که این میزان در سطح کشور چهار درصد می‌باشد.

غریب افزود: سطح زیر کشت بادام در چهارمحال و بختیاری افزون بر ۳۸ درصد از مجموع ۴۴ هزار هکتار است در صورتی که میانگین کشوری آن ۶.۵ درصد است.

او، استفاده از آخرین فناوری‌های علمی، استفاده از بهترین روش‌های آبیاری، تولید محصولات و با کیفیت، تولید محصولات صادرات‌محور و ارزآور و زنجیره‌های تولید را از شاخص‌های مهم علمی در شاخص‌های وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار