چرا مو قرمز ها کمتر درد را حس می کنند؟

پژوهشگران بریتانیایی به این نتیجه رسیده‌اند که حدود ۴۰ درصد مردم جهان با هر رنگ پوستی، دارای ژن MC۱R هستند که ناقل موی قرمز است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات جدید نشان داد که افراد مو قرمز از برتری‌های ژنتیک برخوردارند. اینکه آن‌ها سرکش‌تر و «آتشین‌تر» هستند دیگر افسانه نیست و یک واقعیت محض است.

موقرمز‌ها بهتر از دیگران می‌توانند غذای تند را تحمل کنند. اما در مواردی تحمل درد آن‌ها کمتر است. مثلا دندان درد و یا سرمای شدید، اما نسبت به سوختگی تحمل درد آن‌ها بیشتر است. محققان همچنین به این نتیجه رسیدند که دُز داروی بیهوشی برای مو قرمز‌ها باید تا ۳۰-۲۰ درصد بیشتر از افراد دیگر باشد.

علت سرکشی و آتشی‌مزاج بودن آن‌ها نیز از نظر علمی ثابت شده است. جهش ژن باعث تولید آدرنالین می‌شود که باعث می‌شود تا این افراد حالتی سودایی و زود خشم داشته باشند. اما وجود چنین هورمونی به آن‌ها کمک می‌کند خیلی سریع با شرایط فوق‌العاده بخوبی خود را وفق بدهند.

موی قرمز یک فرایند طبیعی است که در بین ۱ تا ۲ درصد جمعیت دنیا رخ می‌دهد. این رنگ غالباً در بین اهالی اروپای شمالی و غربی، ۲ تا ۶ درصد دیده می‌شود و در مناطق دیگر کمتر است. این رنگ در افرادی به‌وجود می‌آید که دو نسخه از چیرگی روی کروموزوم ۱۶ باعث جهش در پروتئین MC۱R می‌گردد. پژوهشگران بریتانیایی به این نتیجه رسیده‌اند که حدود ۴۰ درصد مردم جهان با هر رنگ پوستی، دارای ژن MC۱R هستند که ناقل موی قرمز است. در صورتی که هر دو والد فرزند دارای موی قرمز باشند حد سرخ مو شدن کودکان آن‌ها تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد. در بریتانیا بیشترین شمار موقرمز‌ها زندگی می‌کنند. بیشتر این افراد در اسکاتلند هستند.

این رنگ بواسطه سطح بالای رنگ‌دانه مایل به قرمز فئوملانین به نسبت سطح پایین رنگدانه‌های تیره یوملانین شکل می‌گیرد. افراد مو قرمز به ویتامین D بسیار کمتری نسبت به دیگران نیاز دارند. بدن افراد مو قرمز خود می‌تواند مقادیر زیادی ویتامین D تولید کند که به همین دلیل احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند نرمی استخوان، دیابت و آرتروز را در آن‌ها کاهش می‌دهد.

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار