طرز تهیه مربای انجیر تازه و حرفه‌ای خانگی

در این مطلب می‌خواهیم دستورالعمل تهیه مربای انجیر تازه و حرفه‌ای را در خانه آموزش دهیم.

طرز تهیه مربای انجیر تازه و حرفه‌ای خانگیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این فصل که انجیر به فراوانی یافت می‌شود فرصت بسیار طلایی است که بتوانیم مربای انجیر تهیه کنیم.

مربای انجیر بسیار خوشمزه و مفید برای بدن است و درست کردن آن هم بسیار ساده است و در کل وقت زیادی از شما نمی‌گیرد و توصیه می‌کنم برای اینکه مربا خوشمزه شود حتما انجیر‌های تازه و مخصوص سیاه را انتخاب کنید البته این موضوع را هم فراموش نکنید که کاملا رسیده باشد تا طعم نهایی مربای شما خوشمزه شود. در ادامه همراه باشید و با روش تهیه این مربا هم آشنا شوید.

مواد لازم

آبلیمو: ۱ قاشق غذا خوری
انجیر (سیاه در صورت دسترس بودن): ۱ کیلوگرم
گلاب: ۱ قاشق غذا خوری
هل: ۱۰ عدد
شکر: ۷۰۰ گرم
آب: ۱ لیوان

طرز تهیه

خوب برای شروع کار تهیه شما ابتدا باید انجیر‌ها را بشویید و چوب سر آن را کاملا کوتاه کنید. شکر و آب را مخلوط کرده و درون ظرف مناسبی به جوش آورید و بعد انجیر‌های شسته شده و هل شسته شده را به آن اضافه کنید.

سپس بعد از اینکه مربا چند قل زد شعله را ملایم کنید و اجازه دهید ۲۵ تا ۳۰ دقیقه به آرامی بپزد. گلاب و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و ۶ تا ۸ دقیقه بعد شعله را خاموش کنید. امیدواریم این طرز تهیه مورد توجه شما قرار گرفت باشد نکته انتهایی برای پخت این مربا این است که سعی کنید در تمام مراحل شلعه را بصورت ملایم قرا دهید تا انجیر شما سرریز نشود.

منبع: نازشو

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.