کشف بیش از یک تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال در گیلان

سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی گیلان از کشف یک تن و ۲۰۰ کیلو گرم انواع مواد مخدر از ابتدای امسال در استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی احمدپور سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی گیلان گفت:یک تن و ۲۰۰ کیلو گرم انواع مواد مخدر از ابتدای امسال در استان گیلان کشف شده است که از این میزان کشفیات مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۱۰ درصد افزایش داشته است.

او اظهار کرد: در حوزه کشف مواد صنعتی همچون هروئین و شیشه صد درصد افزایش کشفیات داشتیم که این نشان دهنده تغییر الگوی مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی است.

سرهنگ احمدپور بیان کرد: ۷۶۰ مرحله طرح کنترل محور‌های مواصلاتی، مناطق جرم خیز و ارتقای اجتماعی طی سالجاری در استان اجرا شده که با اقدامات انجام شده فقط در قالب این طرح‌ها ۸۴۰کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده است.

او اظهار کرد: در همین راستا، علاوه بر شناسایی و انهدام باند‌های مواد مخدر، آموزش از طریق حضوری و در فضای مجازی در برنامه‌های پلیس قرار دارد و برهمین اساس سال گذشته ۱۲۰ هزار نفر با هدف آگاهی‌بخشی در گیلان آموزش دیدند که بدلیل شیوع کرونا این آموزش‌ها ازطریق فضای مجازی همچنان ادامه دارد.

سرهنگ احمدپور با بیان اینکه پیشگیری اجتماعی بهتر از درمان است، خاطر نشان کرد: هرچه آگاهی خانواده‌ها در زمینه آسیب‌ها و پیشگیری از گرفتار شدن خود و فرزندان شان در این پدیده شوم بیشتر شود، ریشه کردن اعتیاد تسهیل خواهد شد.

او باتاکید بر اینکه تولید مواد مخدر در حوزه سنتی و صنعتی در گیلان نداریم، گفت: پلیس برای مبارزه با مجرمان این بخش از جمله توزیع کنندگان، نگهداران و مصرف کنندگان انواع مواد مخدر، استفاده از شیوه‌های نوین و بهره گیری حداکثری از فضای حقیقی و مجازی را در اولویت کار خود قرار داده است.

سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی گیلان بیان کرد: متاسفانه تصور غلطی از مصرف مواد مخدر شیشه در جامعه وجود دارد و عده‌ای با تصور اینکه مصرف شیشه باعث تناسب اندام، تحرک بیشتر و کم‌خوابی می‌شود از این مواد استفاده می‌کنند که عده زیادی نیز در این مسیر قربانی شدند.

سرهنگ احمدپور با بیان اینکه تنها ۲ تا سه درصد از معتادان زنان بوده اند و بقیه را مردان تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های آن فقط بر عهده پلیس نیست بلکه باید زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی ارتقاء یابد و سایر ادارات از جمله اداره‌کل ورزش و جوانان و ادارات حمایتی همچون بهزیستی و کمیته امداد همه همراه و پای کار باشند.

سرهنگ احمدپور با بیان اینکه اقدامات پلیس صرفاً مقابله‌ای نیست، تصریح کرد: در حوزه اجتماعی و آموزش نیز با حضور در مراکز علمی و دانشگاهی و مراکز هدف به‌جهت افزایش دانایی و آگاهی عمومی برنامه‌هایی را در دستور کار قرار دادیم و معتقدیم که امروز خانواده‌ها هم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و مقابله با مواد مخدر وظایف مهمی دارند.

 

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.