مدیر عامل مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی مطرح کرد؛

طراحی نوشت افزار با موضوع کرونا/ تولید لوازم التحریر با طرح شهید قاسم سلیمانی

یقینی گفت:در اولین سال شهادت حاج قاسم سلیمانی، نوشت افزار‌هایی با طرح این شهید تولید شد.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست خبری و افتتاحیه جشنواره سراسری ایران نوشت صبح امروز در مجتمع فرهنگی سرچشمه با حضور محمد یقینی مدیرعامل مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی، ابوالفضل شیرزاد عضو هیئت مدیره مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی، علی رمضانی مدیر کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش، محمد ابراهیم محمدی مدیر کل دفتر انتشارات و فناوری آموزشی برگزار شد.

محمد یقینی مدیر عامل مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی در این مراسم گفت: از سال ۹۱ و ۹۲ به دلیل وجود مشکلات جدی، در زمینه نوشت افزار از جمله اینکه ۹۰ درصد بازار نوشت افزار به محصولات خارجی تعلق داشت و هیچ محتوای ایرانی متناسب با فرهنگ مردم وجود نداشت  بیش از ۱۰۰ تولید کننده در این زمینه به صورت متمرکز فعالیت می‌کنند.

او افزود: نوشت افزار بازار۶ هزار میلیارد تومانی در کشور دارد، درصد زیادی از این بازار به نوشت افزار خارجی اختصاص دارد از سال ۹۵ بازار نوشت افزار خارجی در کشور کاهش یافت و به ۶۰ درصد رسید، پیش از این سهم نوشت افزار خارجی در کشور ۹۰ درصد بود برخی نوشت افزار‌ها از جمله اتود، روان نویس و پانچ هنوز در کشور تولید نمی‌شود و حدود ۷ هزار نفر به طور مستقیم در بازار نوشت افزار فعالیت می‌کنند.

یقینی گفت:حدود ۱۵ هزار فروشگاه محصولات نوشت افزار را تولید می‌کنند و ۱۰ هزار نفر در این زمینه به صورت غیر مستقیم فعالیت می‌کنند حدود ۱۰ تا ۱۵ سال است که نوشت افزارها، فانتزی و کاراکتر محور شده اند.

مدیر عامل مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی ادامه داد: پس از سال ۹۵ تولید کنندگان ما نوشت افزار‌ها را با برند‌های ایرانی تولید کردند درحالی که پیش از این نوشت افزارها با اسامی خارجی تولید می‌شد در این سال‌ها رضایت ۸۰ درصدی از بازار نوشت افزار ایرانی اسلامی وجود داشت و هم اکنون محصولات ایرانی در حوزه نوشت افزار حتی با محصولات چینی از نظر قیمت اختلاف زیادی دارد امسال در قالب پویش، مشق احسان ۵۰۰ هزار بسته با کمک مردم و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به کودکان محروم در استان‌های محروم توزیع می‌شود.

برگزاری جشنواره سراسری ایران نوشت

یقینی بیان کرد: امسال نمایشگاه نوشت افزار ایرانی اسلامی به دلیل شیوع کرونا برگزار نمی‌شود به جای آن جشنواره سراسری ایران نوشت را برگزار می‌کنیم چند فروشگاه‌های اینترنتی و محلی در سراسر کشور پوستر جشنواره را دارند و اطلاعات این فروشگاه‌ها در سایت نوشت افزار ایرانی اسلامی اطلاع رسانی می‌شود حدود ۲۵ نمایشگاه تخصصی ایران نوشت هم در شهرستان های مختلف در این جشنواره شرکت می کنند. این جشنواره از امروز آغاز شده است و تا ۳۱ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت:امسال طرح‌هایی را برای ارج نهادن به مقام کادر درمان و آموزش به کودکان در نوشت افزار‌ها با موضوع کرونا طراحی و تولید کرده ایم همچنین در اولین سال شهادت حاج قاسم سلیمانی، نوشت افزار‌هایی با طرح این شهید تولیدمی شود.

ممنوعیت واردات مداد به کشور

او افزود: امسال واردات مداد به کشور ممنوع شد. متاسفانه وزارت صمت نوشت افزار های ایرانی اسلامی را در اولویت قرار نمی دهد از یک طرف تسهیلاتی برای احداث کارخانه در این زمینه نمی دهند و از سوی دیگر چون یک کالای فرهنگی است بین وزارت صمت و ارشاد پاسکاری می شود این مسئله به تولید کارخانه ها ضرر می زند، سال گذشته کاغذ با ارز دولتی در اختیار تولید کننده نوشت افزار قرار نگرفت از سوی دیگر صادرات کالاهای کاغذی ممنوع شد و صادرات به این راحتی انجام نمی شود.

در پایان این نشست علاوه بر رونمایی از نوشت افزار هایی با طرح کرونا و حاج قاسم سلیمانی خبرنگاران از نمایشگاه دائمی نوشت افزار ایرانی اسلامی بازدید کردند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.