معاون علمی فناوری ریاست جمهوری:

نبود پوشش بیمه‌ای در حوزه توان‌بخشی معضل بزرگی است

ستاری گفت: عدم پوشش بیمه‌ای معضل بزرگی در حوزه توان‌بخشی است؛ زیرا عمده محصولات این حوزه قیمت بالایی دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در آئین رونمایی از نسل جدید پنجه‌های پیشرفته کربنی ورزشی CGS گفت: هدف اقتصاد دانش بنیان حل مشکلات مردم در هر سطحی است. توانبخشی جزو حوزه‌های بسیار مغفول در کشور است که در آن غفلت‌های تاریخی داریم.

ستاری ادامه داد: توسعه تکنولوژی‌های جدید از جمله اقداماتی است که باید در حوزه توانبخشی به کار گرفته شود.

او اضافه کرد: شرکت دانش بنیان CGS بیش از هزار مورد پنجه پیشرفته به فروش رسانده و هم اکنون هم در حال صادرات به سایر کشور‌ها است.

معاون علمی فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: اینکه محصولی برای یک معلول شخصی سازی شود دانش خاص خود را دارد و از اینکه شرکت‌های دانش بنیان روز به روز پیشرف می‌کنند خوشحال هستیم.


بیشتر بخوانید


ستاری ادامه داد: هدفمان از آموزش در دانشگاه‌ها حل مشکلات مردم و ایجاد ارزش افزوده برای کشور است. درس نمی‌خوانیم که استخدام شویم بلکه هدف از آموزش عالی حل مشکلات جامعه است. اگر در آموزش عالی کار دیگری می‌کنیم نشان از این است که یک جای کار اشتباه است.

او ادامه داد: امیدواریم شرکت‌های دانش بنیان هر روز اقدامات جدیدی داشته باشند و از شرکت‌های دارای محصولات قابل رقابت حمایت می‌کنیم. بیمه افراد معلول هم بسیار مهم است و باید حل شود.

حوزه‌های توانبخشی  بسیار مغفول مانده است

ستاری در جمع خبرنگاران گفت: حوزه‌های توانبخشی جزو حوزه‌هایی است که بسیار مغفول مانده است؛ زیرا  ۸ سال قربانی جنگ بودیم و تعداد زیادی از مردم مجروح شدند. علاوه بر این در سوانح رانندگی نیز قربانیان زیادی داریم.

او در ادامه بیان کرد: از حدود ۴ سال پیش به صورت جدی وارد حوزه توانبخشی شده ایم و محصولات زیادی وارد بازار شده است، ولی هنوز با استانداردها، توقعات و انتظارات مردم فاصله زیادی داریم. یکی از مشکلات بزرگ این حوزه عدم پوشش بیمه‌ای است؛ زیرا عمده این محصولات سطح تکنولوژی بالا و قیمت بالایی دارند.

ستاری ادامه داد: این پنجه‌هایی کربنی ورزشی ممکن است ظاهر ساده‌ای داشته باشند، اما از لحاظ موادی که در آن استفاده می‌شود بسیار پیشرفته هستند و مدل سازی‌های پیشرفته‌ای باید برای آن‌ها استفاده شود.

او در ادامه گفت: به دلیل تکنولوژی بالا نمی‌توانیم در این حوزه تولید انبوه داشته باشیم، زیرا برای هر شخص باید محصول مخصوص تهیه شود به گونه‌ای که برای هر فرد باید محصول را به صورت ویژه خیاطی کرد و نمی‌توان محصولات را برای همه به یک صورت تولید کرد.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: تولید پنجه‌های کربی افتخاری برای کشور است و تمام طراحی‌ها باید در داخل اتفاق بیفتد. جوانان کشور این قابلیت‌ها را دارند تا به این نیاز‌ها پاسخ دهند و آن‌ها را رفع کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.