به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، با اشاره به تصمیمات کمیته علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: واکسن آنفلوانزا در سه مرحله و بر اساس اولویتهای تعیین شده در اختیار تمام گروههای هدف قرار میگیرد.
او افزود: تزریق واکسن به هیچ عنوان ایمنی در مقابل کرونا و ایمنی ۱۰۰ درصد برای ابتلا به آنفلوانزا ایجاد نمیکند.
بیشتر بخوانید
جزایری اضافه کرد: با توجه به همزمان شدن شیوع آنفلوانزا با شیوع بیماری کرونا برای مدیریت بهتر شرایط، تزریق این واکسن به گروههای در معرض خطر توصیه شده است.
او با بیان اینکه دریافت واکسن آنفلوانزا تا اواخر آبان ماه ادامه دارد و ایمنی نسبی تا دو هفته پس از تزریق واکسن شروع میشود متذکر شد، این واکسن برای افرادی که علائم بیماری کرونا را دارند و یا طی یک ماه گذشته تست کرونای آنها مثبت اعلام شده است منع تزریق دارد.
جزایری گفت: تزریق واکسن برای زنان باردار بویژه در سه ماهه سوم بارداری، پس از آن هر سنی از بارداری و دو هفته بعد از زایمان از طریق مراکز بهداشتی انجام میشود.
او ادامه داد: کادر بهداشتی و درمانی شاغل در بخشهایای سی یو و سی سی یو و مراقبتهای کرونا و پرسنل ۲۱ مرکز منتخب سطح استان و جانبازان شیمیایی، دانشجویانی که در بخشهای بالینی مشغول گذراندن دوره کارآموزی و کارورزی هستند، دامپزشکان، کارشناسان محیط زیست، سالمندان نگهداری شده در سرای سالمندان به صورت شبانه روزی، معلولین بهزیستی و زندانیان و بیماران خاص جز گروههای بعدی دریافت واکسن آنفلوانزا هستند.
جزایری گفت: تزریق واکسن آنفلوانزا برای همه افراد بویژه جوانترها توصیه نمیشود.
او افزود: پارسال چهار هزار واکسن آنفلوانزا در استان توزیع شد که تنها دو هزار و ۵۰۰ واکسن تزریق شد و امسال با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا ۱۰ برابر واکسن تزریق شده در سال ۹۸ درخواست شده است، که به زودی تامین و با اولویت در اختیار گروههای هدف قرار میگیرد.
انتهای پیام/ف