مومو فقط یک مزاحم واتساپی است

رئیس پلیس فتای استان اصفهان با بیان اینکه چالش «مومو» فقط نوعی مزاحمت برای شهروندان است گفت: تقلید از این چالش با هدف مزاحمت برای شهروندان جرم است.

سرهنگ مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتای استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان درباره چالش نگران کننده «مومو» اظهار داشت: این چالش صرفاً نوعی مزاحمت‌ برای شهروندان است. مومو کاربری است با تصویر مشخص و نگران کننده که در پیام‌رسان واتساپ با شهروندان تماس صوتی برقرار می‌کند.

او افزود: این چالش یک نوع ارتباط‌گیری است که مردم را دعوت به کارهای خطرناک می‌کند و در پی آن تهدیداتی هم صورت می‌گیرد. به عنوان مثال اگر سقوطی که می‌گوید را انجام ندهید والدین فرد را تهدید می‌کند و یا اطلاعات گوشی هوشمند را به سرقت می‌برد و فرد مجبور به انجام کاری می‌شود که گفته است. این نوع چالش و تهدیدات جای نگرانی ندارد و فقط کاربر برای رهایی از این چالش‌ها می‌تواند آن را مسدود کند. اگر شماره تماس داخلی بود نیز می‌تواند به پلیس اعلام کند تا با آن برخورد قانونی شود.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا تا الان این چالش در استان قربانی داشته است؟ گفت: در حال حاضر هیچ گزارشی درباره صدمه و آسیب شهروندان در پی این چالش نداشته‌ایم و شایعات درباره قربانی گرفتن این چالش را تکذیب می‌کنیم. به شهروندان تأکید می‌کنیم که جای هیچ‌گونه نگرانی نیست و این چالش فقط با هدف مزاحمت برای شهروندان ایجاد شده است.

او افزود: این چالش در برنامه غیر بومی واتساپ ایجاد می‌شود و فقط در صورتی می‌توان از آن جلوگیری کرد کاربران بدون نگرانی با این مزاحم قطع ارتباط کنند و اگر شماره تماس کاربر مزاحم داخلی بود به پلیس اطلاعات دهند.

مرتضوی بیان کرد: درچند روز اخیر با افرادی مواجه بودیم که از این شگرد برای شوخی با نزدیکان خود استفاده می‌کردند. این نوع مزاحمت جرم حساب می‌شود و به افراد مزاحم تذکر می‌دهیم که اگر از این نوع شگرد استفاده کنند پیامد قانونی، برخورد قضایی و انتظامی با آن‌ها صورت می‌گیرد. از شهروندان تقاضا دارم که به دنبال تقلید این شیوه از شوخی‌های نگران کننده نباشند.

او گفت: این چالش یک مسئله کلی است و به دلیل این‌که دانش آموزان برای مطالعه دروس در مدتی از روز با استفاده از گوشی هوشمند کار می‌کنند از والدین تقاضا داریم به صورت مضاعف، کار نظارتی، کنترلی و هدایت عملکرد فرزندشان را افزایش بدهند. اگرچه در گذشته والدین نظارتی کم‌رنگ بر این موضوع داشته‌اند؛ ولی باید در این موقعیت فرهنگ‌سازی، نظارت،کنترل و پایش مستمر بر روی رفتار دانش‌آموزان داشته باشند.

انتهای پیام/ش

برچسب ها: چالش مومو ، مومو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.