کرونا و آغاز فصل برداشت محصول بازسازی واحد‌های زلزله زده را معطل کرد

فرماندار میانه گفت: شیوع ویروس کرونا و آغاز فصل برداشت محصولات کشاورزی از جمله گندم و سیب موجب معطلی در بازسازی خانه‌های زلزله زده این شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،محمدرضا مشایخی فرماندار میانه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در آستانه سالگرد زلزله میانه و سراب گفت:زلزله به دو بخش کندوان و ترکمانچای این شهرستان و به ۷۶ روستا خسارت زده بود که بیشترین آسیب در ۱۸ روستا روی داده بود و با تلاش و کمک‌های دستگاه‌های متولی و مصوبات هیات دولت اقدامات لازم برای بازسازی و تعمیر واحد‌های آسیب دیده انجام شد.

او افزود:در این شهرستان حدود ۲ هزار واحد مسکونی و یک هزار اماکن دامی روستایی و ۳۴۰ واحد شهری خسارت دیده بود و بیش از ۹۰۰ واحد نیز نیاز به تعمیر داشت که بازسازی یک هزار و ۹۸۲ واحد مسکونی آغاز شده و یک هزار اماکن دامی بالای ۵۰ درصد تکمیل شده است.

اوبا بیان اینکه تعمیر واحد‌های خسارت دیده ۱۰۰ درصد تکمیل شده است گفت: عدم تامین مصالح ساختمانی و اقلام مورد نیاز بازسازی مهمترین علت رکود تکمیل خانه‌های زلزله زده در این شهرستان است.

فرماندارمیانه ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت مصالح ساختمانی نیاز به افزایش میزان تسهیلات اعطایی وجود دارد و سهمیه توزیع اعتبارات ویژه تخصیص یافته برای بازسازی واحد‌های زلزله زده به نسبت ۷۰ به ۳۰ در شهرستان‌های میانه و سراب باید رعایت شود در حالی که این نسبت رعایت نمی‌شود و ۵۲.۵ به ۴۷.۵ توزیع می‌شود.

مشایخی با بیان اینکه تعداد پیمانکاران جوابگوی بازسازی مناطق زلزله زده را نمی‌دهد یادآوری کرد: با توجه به اینکه در زمان وقوع زلزله تاسیسات زیربنایی و روبنایی این شهرستان نیز خسارت دیدند، تامین اعتبارات ویژه برای رفع ایرادات این زیرساخت‌ها ضروری بوده و دستگاه‌های خدمات رسان به ویژه مخابرات، گاز و برق نیز باید بر روند انجام کار‌ها سرعت دهند.

او گفت: احداث آشیانه بالگرد اورژانس هوایی در این شهرستان به علت اینکه در مرکز جنوب استان واقع شده و به شهرستان‌های میانه، سراب، چاراویماق، هشترود و بستان آباد سرویس می‌دهد ضروری بوده و بر اساس اعلام مسوولان اگر تا چند ماه آینده آشیانه این بالگرد احداث نشود، آن را به جای دیگری انتقال خواهند داد.

او با اشاره به آماده بودن زیرساخت ها، محل نصب و شرکت سرمایه گذار برای راه اندازی سی تی اسکن دوم این شهرستان خواستار صدور مجوز و همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این زمینه شد.

فرماندارمیانه یادآوری کرد: این مرکز می‌تواند علاوه بر مردم این شهرستان به ساکنان شهرستان‌های هشترود و چاراویماق نیز سرویس دهد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.