ساداتی‌نژاد در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

رئیس جمهور با تمرکز اختیارات در وزارت کشاورزی مخالفت کرده است

رئیس کمیسیون کشاورزی از مخالفت رئیس جمهور با تمرکز اختیارات حوزه کشاورزی در وزارتخانه جهاد کشاورزی انتقاد کرد.

رئیس جمهور با تمرکز اختیارات در وزارت کشاورزی مخالفت کرده استمحمدجواد ساداتی‌نژاد، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به جلسه روز شنبه کمیسیون خود با وزرای صمت، جهاد کشاورزی و چند تن از مسئولان دیگر اشاره کرد و گفت: در همه دنیا اختیارات امور کشاورزی در زمینه بازرگانی و تولید در یک وزارتخانه جمع می‌شود و پاسخگو هم یک نفر است.

وی افزود: زمان رأی اعتماد رزم‌حسینی به عنوان وزیر صمت، یکی از مسائل ما، بازگرداندن اختیارات حوزه کشاورزی به وزارت کشاورزی بود که با موافقت او، تفاهم‌نامه‌ای در این باره با وزارت جهاد کشاورزی امضا شد، اما رئیس جمهور مخالفت کرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه نتیجه مخالفت حجت‌الاسلام روحانی رئیس جمهور با تمرکز اختیارات در وزارت جهاد کشاورزی، تداوم آشفتگی در بازار بوده است،  تصریح کرد: متأسفانه در داخل کشور علی‌رغم تصویب قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی در سال ۱۳۹۱ پس از سال‌ها کشمکش و مشکلات، اموری مانند قیمت‌گذاری، صنایع وابسته به کشاورزی، صادرات و غیره در بخش کشاورزی متمرکز شد؛ ولی از تیرماه ۹۸ برای مدیریت بازار، این اختیارات از وزارت جهاد گرفته و به وزارت صمت داده شد که در نتیجه، آشفتگی حوزه قیمت محصولات بازار کشاورزی از همان موقع رقم خورد.

او بیان کرد: افزایش قیمت مرغ تا ۴۰ هزار تومان یعنی تمرکز اختیارات در قالب یک وزارتخانه نبوده است. اگر بخواهید یک کار را خراب کنید، راهش این است که برایش سه رئیس تعیین کنید. اکنون پاسخگوی واحدی در حوزه کشاورزی و بازرگانی وجود ندارد. به همین دلیل، مسئولان مختلف در کمیسیون کشاورزی حاضر می‌شوند و مشکلات را به دوش دیگری می‌اندازند. در این پنج ماه از آغاز مجلس یازدهم، چنین مسئله‌ای را داشتیم که هر کدام از مسئولان حرف خودشان را می‌زنند.


بیشتر بخوانید


ساداتی‌نژاد تصریح کرد: تمرکز اختیارات یک ضرورت و خواسته جدی ما از سران سه قوه است که قالیباف رئیس مجلس و حجت الاسلام رئیسی رئیس قوه قضائیه موافقت خود را اعلام کردند. از رئیس جمهور هم می‌خواهیم به عنوان متولی عرصه اجرایی، موافق باشد. 

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: این کمیسیون بر اساس ماده ۲۳۴ آیین‌نامه داخلی پارلمان، این هفته درباره این مسئله گزارشی را ارائه می‌کند تا به قوه قضائیه برود. همچنین نمایندگان کمیسیون کشاورزی باید برای هر مسئله در حوزه کشاورزی با یک وزارتخانه طرف باشند؛ البته مشکلات را در جلسه روز شنبه با مسئولان برشمردیم که همه ۱۱ مسئله موجود بررسی شد تا مشخص شود هر کس چه کاری را باید انجام دهد.

او در پایان با اشاره به اهمیت تأمین گوشت مرغ، یادآور شد که در کشور ۲ برابر سرانه مصرف دنیا گوشت مرغ مصرف می‌شود و تأمین پروتئین از گوشت سفید است.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار