ایجاد اشتغال با رونق صنایع دستی در قائنات

با احیای صنایع دستی در شهرستان قائنات زمینه برای اشتغال ۸۰۰ نفر فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،   بانوان شهرستان قائنات تلاش کرده اند با تولید صنایع دستی مختلف هم میراث مادرانشان را زنده نگه دارند و هم آثاری با نیاز روز بازار خلق کنند.

معصومه خانم یکی از آن افرادی است که هنوز هم عمیقا به سنت پایبند است و با حفظ تکنیک‌ های گذشته به تولید انواع صنایع دستی رونق بخشیده است.

معصومه خانم این هنرمند قائنی می‌گوید: ۶۰ سال است که کار تولید صنایع دستی از توبافی گرفته تا گلیم بافی و قالیچه بافی را انجام می‌دهم.

او افزود: اگر بازار فروش مناسب باشد می‌توانم درآمد خوبی داشته باشم.

معصومه خانم ادامه داد: ما امروز هستیم و فردا نخواهیم بود، اما خوشحالیم که همچون گذشته این هنر زنده شده است.

اکنون بانوان دیگری نیز در قائنات با راه اندازی کارگاه‌ های آموزشی و تولیدی این میراث گذشته را زنده کرده اند و آثاری خلق می‌کنند که تلفیقی از سنت و هنر‌های نوین است.

یکی از بانوان هنرمند قائنی می‌گوید: علاوه بر اینکه برای خودم درآمدی ایجاد کرده ام، حدود ۱۰ تا ۱۵ نفر را با این هنر آشنا کرده ام.


بیشتر بخوانید


میراث فرهنگی هم برای احیای صنایع دستی در شهرستان قائنات پای کار آمده است.

عباس زاده رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قائنات گفت: در مرکز آموزش صنایع دستی شهرستان تعداد ۸ کارگاه ایجاد کرده ایم.

او افزود: در این کارگاه‌ ها به صورت رایگان به هنرجویان و هنرآموزان آموزش داده می ‌شود و پس از کسب مهارت لازم به بانک عامل جهت دریافت تسهیلات قرض الحسنه معرفی می ‌شوند.

مهارت گذشته و فناوری‌ های جدید همچون هنر‌های احیاء شده در قائنات می‌تواند منبع الهام بخشی برای خلاقیت هنری و تولید محصولی جدید و در نهایت رونق اقتصاد در کشور باشد.

هم اکنون بیش از ۵۰۰ کارگاه صنایع دستی در شهرستان قائنات فعال است که زمینه اشتغال ۸۰۰ نفر را فراهم کرده است.

انتهای پیام/ ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار