کرپ پنیر و اسفناج + دستور تهیه

در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز دستو تهیه کرپ پنیر و اسفناج را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید


مواد مورد نیاز

قارچ اسلایس کرده ..... ۱۵۰ گرم

روغن..... به میزان لازم

نمک و فلفل.... به میزان لازم

آبلیمو....  ۲ قاشق سوپخوری

اسفناج خرد کرده......  ۱۵۰ گرم

ژامبون گوشت......  ۴ ورق

تخم مرغ ..... ۴ عدد

شیر..... ۳ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده  ..... ۱۰۰ - ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه خرد کرده.....  ۳ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

قارچ را همراه با روغن، نمک، فلفل و آبلیمو در تابة مناسبی ریخته، روی حرارت بگذارید و آن را تفت دهید. آن‌گاه در تابه‌ای دیگر، اسفناج را به همراه دو قاشق سوپخوری روغن و کمی نمک تفت دهید. حالا ژامبون را به اسفناج اضافه کنید و قارچ را نیز به آن بیفزائید و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد. سپس در ظرف گودی تخم مرغ‌ها را شکسته و با کمی نمک و سه قاشق سوپخوری شیر با هم ترکیب کنید. کف تابه نچسب به قطر ۲۵ سانتیمتر را با روغن چرب کرده و روی حرارت بگذارید. اینک مایه تخم‌مرغ را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با در باز روی حرارت قرار دهید، بعد در تابه را گذاشته و سه دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقا در مرکز تخم مرغ مواد میانی را قرار دهید. حالا پنیر و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و دو طرف کرپ را روی هم بگذارید و مجدداً به مدت یک دقیقه با درب بسته روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شده و پنیر ذوب شود، سپس کرپ را در ظرف مناسبی جهت سرو قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۸ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
من درست نکردم ولی به نظر خوب میاد شاید درست کرد کردم خواستم تشکر کنم برای اینکه دستور پخت غذاها می گذارید ❤️
لطفاً دستور پخت غذا های بیشتری را بزارید ممنون
آخرین اخبار