كارشناس كشاورزي اعلام كرد: چنانچه مهندسان كشاورزي، به ياري كشاورزان بشتابند و آنها را در زمينه افزايش عملكرد محصولات و كاهش هزينه هاي مصرفي هدايت كنند، مي توان راندمان توليد را افزايش داد.

جوادي كيا در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران به عملكردهاي دولت نهم و دهم اشاره كرد و گفت: دولت توانست مهندسان كشاورزي را به بخش كشاورزي متصل و به عنوان كارشناسان مختلف آنها را به سمت زمين هاي كشاورزي هدايت كند.
وي تاكيد كرد: دليل خودكفايي ما در زمينه برخي محصولات كشاورزي همين ارتباط كارشناسان با كشاورزان است.
اين كارشناس افزود: ضمانت خريد محصولات كشاورزي از ديگر اقدامات دولت است كه موجب رفع نگراني كشاورزان از خريد محصولاتشان توسط مصرف كننده ها شد.
جوادي كيا خاطر نشان كرد: با توجه به اين كه بيشترين مصرف آب در بخش كشاورزي است و بازده اين مصرف، بسيار پايين است دولت با تخصيص وام هاي بلاعوض به كشاورزان توانست اقداماتي در زمينه بهبود سيستم هاي آبياري انجام دهد.
وي تصريح كرد: چنانچه عملكرد محصولات، افزايش و هزينه هاي مصرفي در زمينه آب، ماشين آلات، بذر، حمل و نقل و غيره كاهش يابد مي توان راندمان توليد را افزايش داد.
اين كارشناس اظهار داشت: در صورتي كه براي هر كشاورز، يك برنامه مانند دوري و نزديكي به بازار، موقعيت منطقه، شرايط آب و هوايي، محصولات قابل كشت و غيره در نظر گرفته شود و مهندسان مكانيزاسيون درصدد راهنمايي كشاورزان براي كاشت محصولات پر بازده برآيند نيز مي توان راندمان توليد را افزايش داد./ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار