مدیرعامل شرکت آب‎وفاضلاب شهری گلستان گفت: آب شرب گلستان وابسته به منابع زیرزمینی است.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، از گرگان ، علی‎اکبر علیمرادی پیش از ظهر امروز در جمع مدیران شرکت آب‎وفاضلاب شهری گلستان اظهار داشت: بالغ بر 94 درصد آب شرب استان از منابع زیرزمینی است و کمترین استانی را پیدا می‎کنید که اینگونه وابستگی به منابع زیرزمینی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه  بارش بسیار خوبی را در سال گذشته در این استان داشته‎ایم افزود: اما همه بارش‎ها سیلاب می‎شود و اصلا نمی‎توان از آن بهره‎برداری کرد و شاید حداقل 150 متر از این آب را بتوانیم استفاده کنیم.

علیمرادی خاطرنشان کرد: زمانی می‎توانیم از این منابع و فرصت استفاده کنیم که آب فرصت نفوذ را داشته باشد و منابع زیرزمینی ما را تغذیه کنند.

مدیرعامل شرکت آب‎وفاضلاب شهری گلستان تصریح کرد: گلستان یک ظاهر سر سبز دارد اما با مشکل کم آبی مواجه است شما فقر، تنگ دستی و مصائب دیگر را در دشت گرگان می‎بینید پس می‎طلبد شاخص تخصیص منابع به این استان تغییر کند و مسئولان کشور برای تخصیص منابع، گلستان را در رده استان‎های محروم و مرزی تلقی کنند و با اصلاح شاخص‎ها، منابع خشکسالی به این استان تعلق گیرد.

وی یادآور شد: شاخص‎های تخصیص منابع برای استان گلستان مناسب نیست و در تخصیص منابع با مشکل روبه‌رو هستیم.

علیمرادی با اشاره به اینکه در حوزه فاضلاب هم متاسفانه عقب‌افتادگی جدی داریم ابراز داشت: فلسفه طرح فاضلاب نیز برای مسائل زیست محیطی در استان‎های شمالی انجام شده است و شاهد هستیم که از 21 شهر گلستان که اجرای طرح فاضلاب آن بر عهده آبفا است، سه شهر فاضلاب در حال بهره‎برداری است، چهار شهر عملیات اجرایی شروع شده و طرح فاضلاب مابقی شهرهای استان در دست مطالعه است.

مدیرعامل شرکت آب‎وفاضلاب گلستان متذکر شد: استانی که از منظر زیست محیطی اقتصاد آن کشاورزی است اگر بتوانیم پساب این فاضلاب را تصفیه کنیم و وارد عرصه زیست محیطی سازیم می‎شود چندین هزار شغل در منطقه ایجاد کرد./ج1

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.