رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ساری گفت: طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان در دو شهر مازندران آغاز به کار کرد.

اسماعیل‌نژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران افزود : با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضای عمومی برای انواع مواد غذایی این نظارت‌ها آغاز شده است.

وی تصریح کرد: این طرح به منظور پیشگیری از افزایش غیرمنطقی کالا و خدمات و همچنین پیشگیری از سودجویی برخی از افراد فرصت‌طلب مانند هر سال صورت می‌گیرد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ساری گفت : طرح نظارتی ویژه این ایام از تاریخ 15 تیر آغاز شد و تا 25 مرداد در سطح شهرستان ساری و میاندرود ادامه دارد .

اسماعیل نژاد با بیان اینکه اولویت کالایی و خدماتی در نظارت و بازرسی براساس نیاز مردم به این کالاها تعیین شده، گفت : این طرح شامل انواع مواد پروتئینی، خرما، شیرینی، نان، لبنیات، برنج، روغن، شکر، زولبیا و بامیه، سبزیجات و میوه است ./ع


برچسب ها: طرح ، رمضان ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.