قم/

برای كاهش احساس گرسنگی در ماه رمضان، سبزی و میوه مصرف شود

كارشناس مسوول تغذیه مركز بهداشت قم گفت: خوردن سالاد و میوه در سحری برای كاهش احساس گرسنگی و تشنگی بسیار موثر می باشد.

 
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران قم، علی اكبر حق ویسی افزود: بهترین سبزی كه می توان بعنوان سالاد در سحر میل كرد، كاهو است؛ این سبزی در مقایسه با سایر سبزیها دارای آب بسیار بالایی است و به همین دلیل می تواند از احساس تشنگی در طول روز بكاهد.
وی اضافه كرد: همچنین فیبر بالای سبزی مانع ابتلای روزه داران به یبوست می شود.
وی ادامه داد: سالاد خیار و گوجه فرنگی نیز از سالادهای دیگری است كه می توان با افزودن كمی هویج یا جوانه گندم، عدس و ماش به ارزش غذایی آن بیفزاییم.
حق ویسی با بیان اینكه وعده سحری در ماه رمضان همانند صبحانه در روزهای عادی است، گفت: سحری مهمترین وعده غذایی در ماه رمضان به حساب می آید و تمام غذاهایی كه در این وعده مصرف می شود، انرژی مورد نیاز و مواد مغذی لازم برای تمركز و فعالیت روزمره را تامین می كند.
وی افزود: اشخاصی كه بدون خوردن سحری اقدام به روزه گرفتن می كنند، در طول روز دچار افت قند خون، كاهش تمركز و پایین آمدن توان كاری می شوند.
كارشناس تغذیه مركز بهداشت تاكید كرد: این عوارض هیچ ارتباطی با روزه گرفتن ندارد و تنها به دلیل تغذیه نامناسب و عدم مصرف سحری می باشد./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.