مدیریت اپوزسیون خارج تنها بخشی از اقدم وزارت اطلاعات است+سند

مدیریت اپوزسیون خارج از کشور و ورود نفوذی های وزارت اطلاعات به محافل سری آنها در خارج از کشور، تنها بخشی از اقدامات سربازان گمنام امام زمان علیه ضدانقلاب است، اپوزسیون خارج از کشور که به بهانه های مختلف درصدد برگزاری نشست های هم اندیشی جهت وحدت و اتفاق نظر هستند غافل از اینکه نیروهای وزارت توانسته اند مدیریت خوبی بروی آنها داشته باشند هنوز سرگرم برگزاری محافل هم اندیشی هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، در تازه ترین گزارش ها از محافل ضدانقلاب، این بار نیز سایت معاند «خودنویس» با انتشار مقاله ای به انشعاب احزاب اصلی اپوزسیون به چندین و چند گروه و گروهک اشاره کرده است، این سایت تفرقه و ایجاد گروه های موازی تحت عناوین مختلف را نتیجه اقدامات وزارت اطلاعات می داند و از این بابت برای اپوزسیون ابراز تاسف می نماید.
 

 
گزارش سایت خودنویس از تفرقه و اختلاف در گروه های اپوزسیون:
جا انداختن ادبیات پادگانی در گفتمان سیاسی اپوزیسیون خارج کشور جایی‌ که باید الگویی برای درون کشور از حیث دموکراسی باشد، نهایت آرزوی جمهوری اسلامی بوده و هست تا بتواند بدینوسیله هم مردم داخل کشور را به آنها بی‌‌اعتماد سازد و هم اینکه موجب واگرایی گروه‌ها و افراد سیاسی در خارج کشور از همدیگر شود.
 
نگاهی‌ به روند شکل گیری جریانات و گروه‌هاي سیاسی هم‌سو و برگزاری انواع و اقسام کنفرانس، کنگره و شوراهاي متوالی‌ و متوازی که ظاهراً هرکدام با دست آویزی متفاوت به میان آمده‌اند نشان می‌دهد که استراتژی رژیم [نظام] ایجاد سردر گمی و رقابت حذفی در ميان اپوزيسيون خارج کشور می‌باشد.
 
چگونه ممکن است فرد یا گروهی [اپوزسیون] ادعای دموکراسی داشته باشد اما از روش‌های حذفی در مشی مبارزاتی خویش استفاده کند؟ این امر تنها به یک شکل ممکن است و آن اینکه چنین جریانات به ظاهر مخالف نظام حاکم بر ایران، توسط اتاق فکر وزارت اطلاعات رژیم [نظام] شکل گرفته شده باشد. با این روش و ظهور و حضور ناگهاني افرادی با تفکرات افراطی در میان اپوزیسیون و حتی به عنوان افراد مورد اعتماد در کنار تشکیل دهندگان و سخنگویان شورا‌ها و کنگره‌ها و افراد برجسته سیاسی، میتواند جای بحث فراوان باشد.
 
البته در این‌راه نیز موفق شده است. روزی نیست که در سایت‌ها و رسانه‌های خارج کشور کسی‌ متهم به خیانت نشود، روزی نیست که در تلوزیون‌ها و رسانه‌ها شاهد فراخوانی توام با تهدید نباشيم تهدیداتی نظير اينکه هرکس به آنها نپيوندد خيانتي غير قابل بخشش مرتکب مي‌شود و به اصطلاح تاریخ در مورد آنها قضاوت خواهد کرد و از این قبیل «اتهامات تهدیدی» غير اخلاقي ديگر.
 
توجه شما را به چند مثال مشهود در ارتباط با تاثير شکل گيري اين جريانات بر افزايش ادبيات پادگاني وتهديد وتخريب منجر به واگرايي نيروها در خارج کشور جلب می‌کنم:
ببینید در طی‌ یک‌سال اخیر ميان طیف سلطنت‌طلبان چه انشقاق عظیم و عجیبی‌ رخ داده است، این گروه که تا یک‌سال قبل حول محور شاه‌زاده رضا پهلوی جمع بودند ناگهان به گروه‌های کوچکي نظیر هوادران راستین شاه‌زاده رضا پهلوی، سلطنت‌طلبان، پادشاهی پارلمانی‌طلبان، پهلوی‌طلبان و گروه‌های ریز و درشت دیگر تبديل شده‌اند، یا اینکه اگر نگاهی‌ به روند شکل گیری شبکه سکولار‌های سبز بیاندازیم که حقیقتا در نوع خود حرکت بسیار موثری بود و توانست نور امیدی در دل نیروهای سکولار انداخته وتا حدود زيادي آنها را گرد يک ميز جمع نمايد، ناگهان با پدیده‌ای‌هايی موازی با خود همچون سکولار دموکرات‌، سکولار فدرال، سکولاریزم و دموکراسی و حقوق بشر برای ایران، کنگره دموکراسی خواهان سبز ایران و...روبرو مي‌شود، حزب مشروطه که حزبی ریشه دار و قدیمی‌ می‌باشد ناگهان مواجه با انبوهی از گروه‌های ریز و درشتی می‌گردد که کلمه مشروطه را با خود یدک می‌کشند نظیر سازمان پرچمدران انقلاب مشروطیت، سازمان مشروطه‌خواهان ایران خط مقدم و... جبهه‌ ملی‌ رانگاه کنيد که با انبوه احزاب و تشکل‌های رنگارنگ ملي روبه رو مي‌باشد نظیر سازمان جوانان جبهه‌ ملی‌ خارج کشور، اتحادیه ملی‌ برای دموکراسی ایران،جبهه ملی‌ با پیشوند‌ها و پسوندهای فراوان و شاخه‌های مختلف... و همین‌گونه سازمانها و تشکل‌هايي با اسامی دمکراتیک و دمکراسی و جبهه‌ و جنبش نظير جبهه‌ آزدیخوهان مردم ایران، جنبش بختیاری، جنبش رهاي بخش لرستان، جنبش آذربایجان،جنبش کوروش جبهه متحد بلوچستان و جنبش فرزندان رستم و زال و الي آخر که در همه آنها نه تشکیل دهندگان گروه‌ها معلوم هستند و نه اعضای آنها....
منبع: ما هستیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.