علی حسینی نایب رئیس انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبی(مجری طرح بهبود کیفیت و شناسه تولید زعفران خالص ایران) در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، از آغاز فعالیت 22 مرکز فراوری زعفران در روستاهای خراسان رضوی و جنوبی خبر داد و گفت: اجرای این طرح که به تایید شورای ملی زعفران و کانون هماهنگی دانش و صنعت زعفران ایران رسیده باعث افزایش کیفیت و کمیت زعفران تولیدی کشور شده است.
عضو هیئت رئیسه شورای ملی زعفران ايران ادامه داد: اين طرح باعث افزایش 50 درصدی قدرت رنگدهی و کاهش ناخالصیهای گیاهی در حد 100 درصد زعفران تولیدی مي شود.
وي ادامه داد: محصول کشاورزان با یک کد 13 رقمی متمرکز و سپس اضافه شدن دو رقم آخر سال تولید قابل رهگیری بوده و در نتیجه افتخار بهترین محصول سالم و خالص به ایران و در نهایت به خود تولید کننده تعلق میگیرد.
وي اضافه كرد: همزمان با آغاز برداشت زعفران در خراسان رضوی و جنوبی کشاورزان با استقبال از طرح بهبود کیفیت و شناسه تولید زعفران خالص ایران افتخار بزرگترین تولید کننده زعفران خالص و مرغوب جهان را برای کشورمان حفظ خواهند نمود.
حسینی تصريح كرد: برای اجرای موفق این طرح در سال گذشته بالغ بر چهار ماه وقت گذاشته شد که نتیجه آن اجرای الگوی بهتر، بمنظور تولید با کیفیت ترین زعفران در جهان است.
وی ضمن ابراز امید واری از توسعه الگویی که تهیه و اجرای آنرا دو سال متمادی طول كشيد، برای کشاورزان که حاصل زحمات آنان موجب کسب افتخارات بزرگی برای عده ای در عرصه ی تجارت نیز می شود، این قدم ها بسیار کوچکتر از زحماتی است که کشاورزان در عرصه تولید متحمل می شوند./س