به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، ديويد كامرون نخست وزير انگليس كه در انتخابات گذشته بشدت از سوي امپراتوري رسانه اي متعلق به راپرت مورداك يهودي حمايت مي شد، پس از رسيدن به قدرت نيز روابط نزديك خود را با وي و عواملش حفظ كرده است.
یکی از عوامل مرداک، خانم ربكا بروكز سردبير سابق نشريه جنجالي نيوز آو دي ورلد و مدير عامل شركت رسانه اي نيوز اينترنشنال است که چند بار به اقامتگاه تابستاني نخست وزير واقع در منطقه چكرز در شمال لندن دعوت شد و در آنجا با ديويد كامرون ديدار و گفت و گو كرد.
كامرون همچنين چند بار ديگر نيز با خانم بروكز از جمله در كريسمس گذشته در منطقه آكسفوردشاير ديدار و گفت و گو داشته است که حال برخی رسانه ها از وجود روابط غیراخلاقی بین این دو نفر خبر داده اند که مستندات آن برخی پیامک ها و رایانامه هاست.
حال پس از افشاي امکان وجود این روابط، از كامرون خواسته شد حدود 150 رايانامه محرمانه و پيام هاي متني رد و بدل شده بين او و بروكز را منتشر كند.
