کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، سرانه مصرف شیر در استان سیستان‌وبلوچستان پایین‌تر از میانگین کشوری است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان،  مهدیه شیخی اظهار داشت: شیر تنها ماده غذایی شناخته شده در طبیعت است که بسیاری از نیازهای بدن را به طور متعادل تأمین می‌کند.

وی افزود: شیر در زمینه بسیاری از فعالیت‌های حیاتی بدن مانند انعقاد خون، هدایت جریان عصبی، انقباض عضلات، فعالیت‌های آنزیمی و کنترل فشار خون نقش بسیار زیادی دارد و میزان کلسیم موجود در شیر تأمین کننده سلامت استخوان‌ها است.

این کارشناس تغذیه با بیان این مطلب که هر فرد روزانه به طور میانگین باید دو لیوان شیر بنوشد، بیان داشت: متأسفانه بر اساس آمارهای وزارت بهداشت، سرانه مصرف شیر در استان از میانگین کشوری پایین‌تر است.

شیخی استفاده منظم از منابع غذایی غنی از کلسیم مثل شیر کم چرب را باعث کاهش تجمع چربی در بدن و باعث پیشگیری از چاقی در کودکی و سنین بالاتر عنوان کرد.

وی افزود: ترکیبات طبیعی موجود در شیر موجب بهبود سیستم ایمنی بدن شده و در صورت آلودگی هوا ضمن خنثی کردن سموم، از دستگاه تنفس و قلب و عروق نیز محافظت می‌کند.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: مصرف روزانه و منظم منابع غذایی غنی از کلسیم مانند شیر کم چرب می‌تواند خطر بروز برخی از سرطان‌ها مانند سرطان روده بزرگ و سینه را کاهش دهد.

شیخی توصیه کرد: برای تأمین نیاز بدن به مواد مغذی هر روز دو تا سه لیوان شیر بنوشید./ع

برچسب ها: سرانه ، مصرف ، شیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.