سید مهدی موسی نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، درباره روند به کار گیری منابع انسانی بومی در صنایع نفت و گاز گفت: اواخر ماه گذشته آمار بهره مندی از نیروی های بومی در صنعت نفت بهبود یافته است.
وی تصريح کرد: برای بهره مندی از فرصت منابع انسانی بومی علاوه بر اشتغال زایی بايد به سود صنعت نفت کشور کمک کرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با تاکید بر برنامه ریزی و آموزش به منظور جذب منابع انسانی بومی، افزود: آمادگی لازم براي ایجاد مراکز آموزشی وجود دارد تا استعداد نهفته نیروی های بومی به منحصه ظهور برساند.
موسی نژاد از آمادگی کمسیون انرژی برای بررسی هر گونه و طرح و لایحه مرتبط با سرمایه گذاری در صنعت نفت خبر داد و گفت: این موضوع که کشور در عرصه نفت و گاز نیاز به افزایش سرمایه گذاری دارد، مورد تاکید اعضا کمیسیون انرژی است./س