به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاري فرانسه ، کريستوفر کنس گفت واشنگتن تاکنون در زمينه اطلاعات، حمل و نقل و سوخت گيري مجدد هواپيما به نيروهاي فرانسوي کمک کرده است اما تا زماني که يک دولت منتخب در مالي سر کار نيايد و جانشين دولت فعلي برآمده از کودتا نشود نمي تواند مستقيما با اين نيروها همکاري کند.
وي در گفتگو با خبرنگاران در پايتخت مالي گفت: "اميد حمايت بيشتر آمريکا در اين زمينه ها وجود دارد اما قانون اساسي آمريکا کمک مستقيم به ارتش مالي را بعد از کودتا در اين کشور ممنوع کرده است ."
وي همچنين گفت: "بعد از برقراري کامل دمکراسي، به نظرم احتمال دارد ما حمايت مستقيم خود را از ارتش مالي از سر بگيريم."
کنس مسوول هياتي از کنگره آمريکا براي ديدار با ديانکوندا ترائورا رييس جمهور موقت مالي و نيز مقامات فرانسوي و آفريقايي در اين کشور است.
نمايندگان کنگره آمريکا هفته گذشته از دولت باراک اوباما رييس جمهور اين کشور به خاطر عدم ارايه کمک هاي بيشتر به فرانسه در مالي انتقاد کردند.
ترائورا گفته است مايل به برگزاري انتخابات در سي و يکم ماه ژوئيه ميلادي است اما منتقدان بر اين باورند که اين تاريخ با توجه به مشکلات عديده کشور مالي بايد به تعويق بيفتد.