ارتقای کیفیت پخت برنج صدری با همکاری مشترک موسسه تحقیقات برنج کشور و موسسه بین‌المللی‌ برنج IRRI انجام می‌شود.

رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران به افزایش رقم برنج با عملکرد بالا اشاره کرد و گفت : در سال‌های 90 و 91 سه رقم برنج از جمله کوهسار با تولید پنج تن در هکتار، کشوری هشت با تولید تن در هکتار و گوهر با هفت تن در هکتار معرفی شد که از کیفیت پخت بهتری برخوردار هستند.

دوانگر افزود : برای ارتقای کیفیت پخت، عطر و طعم ارقام اصلاح شده طرحی بین‌المللی با عنوان اصلاح برنج پرمحصول برنج با کیفیت پخت صدری با همکاری مشترک موسسه تحقیقات برنج کشور و موسسه بین المللی‌برنج IRRI انجام می‌شود .

وی کاهش مصرف آب و طول دوره رشد، سهولت انجام کاشت، داشت و برداشت، استفاده از مکانیزاسیون و صرفه‌جویی در میزان بذر مصرفی از جمله مزایای خشکه کاری برنج دانست .

رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه در حال از بین بردن مشکلات برنج طارم و هاشمی هستیم گفت : برای افزایش بهره وری باید شیوه کشت را عوض کنیم ./س

برچسب ها: همکاری ، ایران ، برنج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.