اجرایی کردن مراحل جذب آزمون استخدامی در سال 91 از مهم‌ترین اقدامات معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم بوده و این افراد در 21 دستگاه به کار گرفته می‌شوند.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، سعید عین‌اللهی در جلسه شورای اداری استان قم با اشاره به جلسه‌های معاونت توسعه و منابع انسانی استان قم طی سال 91 اظهار داشت: کارگروه‌های مختلفی در ذیل این معاونت تشکیل شده‌اند که در کنار کمیسیون‌های تخصصی جلسه‌های متعددی را همراه با مصوبات گوناگون در سال گذشته برگزار کرده‌اند.

وی افزود: اجرایی کردن مراحل جذب آزمون استخدامی در سال 91 از مهم‌ترین اقدامات معاونت توسعه و منابع انسانی استانداری قم بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار قم خاطرنشان کرد: تاکنون پنج جلسه در این زمینه برگزار شده و افراد مورد نیاز برای 21 دستگاه استان از طریق این آزمون به اداره‌ها معرفی خواهند شد./ج1

برچسب ها: قم ، استخدام ، توسعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.