بجنورد/

خانواده ها از خريد محصولات غير پاستوريزه خودداري كنند

یک پزشک متخصص عفوني گفت: با توجه به شروع فصل گرما و شيوع بيماري تب مالت خانواده ها باید ازخريد لبنيات غير پاستوريزه خودداري كنند.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، سيد احمد هاشمي با بیان این خبر گفت:خانواده ها در صورت خريد شير محلي بايد آن را پس از رسیدن به حالت جوش،به مدت بیست دقيقه در شعله ملایم حرارت دهند و هم چنين از خوردن پنيرها و بستني هاي غير پاستوريزه نيز خودداري كنند.

وي با بيان اين كه تب مالت بيماري مشترك انسان و دام است،افزود:خراسان شمالي به لحاظ اقليمي ،شرايط مناسبي براي دامپروري دارد لذا كساني كه در ارتباط نزديك با دام هستند بايد موارد بهداشتي را رعايت كنند.

اين متخصص عفوني با تاكيد بر اين كه بيماري تب مالت تمام سيستم بدن را درگير مي كند،اظهار داشت: تماس با دام، مصرف شير خام و محصولات لبني غير پاستوريزه از راه هاي انتقال اين بيماري است.

هاشمی تب و لرز،درد عضلاني و مفصلي،ضعف و بي حالي،خستگي زودرس و تعريق زياد را از علائم بيماري تب مالت عنوان كرد/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.