مدیر جهاد كشاورزی خاش پیش بینی كرد: تا پایان فصل برداشت 18 هزار كیلوگرم محصول زیره در مزارع این شهرستان تولید و به بازارهای سیستان و بلوچستان عرضه شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ، امان الله طوقی  افزود: كار برداشت محصول زیره از سطح 22 هكتار از زمین های كشاورزی شهرستان خاش آغاز شد.

وی اظهار داشت: كاشت و برداشت این محصول در نیمه دوم آذر و اردیبهشت ماه هر سال در شهرستان خاش انجام می شود.

وی گفت: قابلیت برداشت بطور متوسط بین 800 تا هزار كیلوگرم زیره در هر هكتار از زمین های كشاورزی شهرستان خاش است.

مدیر جهاد كشاورزی خاش افزود: هر كیلوگرم از محصول زیره با قیمت 100 هزار ریال به دیگر شهرهای سیستان و بلوچستان عرضه می شود.

وی اظهار داشت: این گیاه در مقابل سرما، خشكی و شوری مقاوم و دارای ارزش خوراكی، دارویی، بهداشتی و آرایشی فراوانی است.

وی با بیان اینكه زیره گیاهی گلدار از خانواده چتریان یا جعفری است گفت: این محصول شامل دو نوع زیره سبز و زیر سیاه (كرمانی) است كه در شهرستان خاش نوع سبز آن در بخش مركزی و منطقه روتك كشت می شود.

طوقی افزود: 66 نفر در شهرستان خاش در كار تولید محصول زیره اشتغال دارند./س

برچسب ها: برداشت ، زیره ، درحاش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.