آشفتگی در افراد صفراوی با اسطوخودوس

کسانی که صفراوی مزاج هستند عرق اسطوخودوس را با سکنجبین یا کتیرا مصرف کنند .

سمیه عابدینی، کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت:  اسطوخودوس گیاهی است که تنها گل و شاخه های گلدار آن خوراکی و طعمی تلخ و بوی بسیار مطبوع و طبیعت گرم دارد.

وی افزود: عرق اسطو خودوس از تقطیر گل و سر شاخه های گلدار این گیاه که مایعی زرد رنگ یا زرد مایل به سبز بدست می آید.

در ادامه گفت:  علی رغم طعم تلخی که دارد کسانی که به سردرد و سرگیجه دچارند توصیه می شود یک فنجان در مواقع سردرد استفاده کنند.

وی در پایان توصیه کرد: عرق اسطوخودوس برای افرادی که صفراوی مزاج هستند خوب نیست و باعث آشفتگی می شود در صورت خوردن باید با سکنجبین با کتیرا استفاده کنند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار