
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ،مردم باید به محض مشاهده تغییر رنگ و طعم مواد غذایی با دقت در مورد مصرف آن تصمیم بگیرند و به تاریخ مصرف روی آن اطمینان کامل نداشته باشند.
در بعضی از مواد غذایی پس از پایان مهلت استفاده، فقط کیفیت آن کاهش پیدا میکند اما برخی از مواد غذایی ممکن است آلودگیهای میکروبی و حتی مسموم خطرناک و کشنده تولید شود.
در صورتی که بیمار احساس سردرد و سرگیجه داشت، حتما به مراکز درمانی مراجعه کند تا با استفاده از آنتیبیوتیکهایی که پزشک معالج تجویز میکند، بهبودی حاصل شود.
سیستم دفاعی بدن تلاش میکند تا از راه اسهال و استفراغ و در واکنش اولیه مسمومیت را دفع کند، بیماران باید با مصرف مایعات، آب لیموی تازه و لبنیات تازه به دفع مواد مسموم کمک کنند.
مصرف این نوع مواد منجر به بیماریهای خود ایمنی میشود. در این بیماری سلولهای دستگاههای ایمنی توان تشخیص مواد خارجی از سلولهای بدن را از دست میدهد که در این صورت، مسمومیت ضربه سنگین به بدن وارد میکند./س