زاهدان/

از 70درصد محصول میوه انبه ایرانشهر ترشي انبه تولید می شود

مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: سالانه 70 درصد از محصول تولیدی انبه در این شهرستان به تولید ترشی این میوه اختصاص می‌یابد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان حبیب رئیسی با اشاره به اینکه هشت نمونه ترشی انبه در این شهرستان تولید می‌شود، افزود: یک‌‌هزار و 150 هکتار از زمین‌های کشاورزی نیکشهر به کشت محصول انبه اختصاص دارد.

وی ادامه: در عملیات برداشت و فرآوری این محصول، تعداد 300 نفر به طور مستقیم اشتغال دارند.

رئیسی در مورد مراحل تولید ترشی انبه، بیان داشت: محصول انبه قبل از به عمل آمدن و رسیدن به عنوان انبه نارس برای تولید ترشی استفاده می‌شود.

وی، زمان برداشت انبه نارس را از اردیبهشت‌ماه تا پایان مهرماه اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، بیش از هزار و 800 تن انبه از باغ‌های این شهرستان برداشت شود.

گفتنی است، میوه انبه به عنوان یک محصول گرمسیری طعمی شبیه مخلوطی از هلو و آناناس دارد که حاوی منابع غنی از ویتامین‌های آ، ب و ث و مواد معدنی شامل پتاسیم، کلسیم و آهن است./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.