
وي گفت: اما، استفاده از مواد غذايي مانند تخم مرغ، پروتئين هاي گياهي و موادلبني بسيار مفيد است.
رجبي اظهار داشت: مصرف موادي مانند: گلاب، سيب رنده شده، موز، انبه و آناناس و حبوباتي مانند :عدس كه منبع غني پتاسيم بوده در وعده سحر موجب پيشگيري از ابتلا بدن به كم آبي و رفع تشنگي مي شود.
وي خاطرنشان كرد: اما مصرف سبزيجاتي مانند پيازچه و تربچه در وعده سحر موجب تشنگي مي شود.
شايان ذكر است:مصرف هندوانه و نان هاي سبوس دار موجب مي شود آب بدن كمتر از دست رود./ع2