ميوه‌هاي طبيعي بهترين انتخاب روزه‌داران

در ماه مبارك رمضان بهتر است آبميوه‌هاي صنعتي از سبد غذايي روزانه، حذف شود و از ميوه و آبميوه‌هاي طبيعي استفاده شود زيرا غني از ويتامين و فيبر مي‌باشد.

پروين ميرميران متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: در ماه مبارك رمضان هنگام افطار از خوردن آبميوه‌هاي طبيعي بايد خودداري كرد و از جايگزين آنها همچون شربت و عرقيجات گياهي سنتي استفاده كرد.

وي افزود: در اين ماه بايد از نوشيدني‌هايي كه حاوي ويتامين و فيبر عالي مي‌باشد استفاده كرد مثل خاكشير، آب طالبي .

وي در ادامه گفت: در آبميوه‌هاي صنعتي هيچ‌گونه ويتامين و مواد مفيدي براي بدن وجود ندارد و بايد از خود ميوه كه هر چقدر كامل‌تر و سالم‌تر باشد استفاده كرد كه در نتيجه ويتامين و آنتي‌ اكسيدان بيشتري جذب بدن مي‌شود.

وي عنوان كرد: بين افطار و سحر حداقل 4 الي 5 ميوه فصل همچون هندوانه، زردآلو، سيب،‌ گيلاس استفاده شود.

وي در خاتمه گفت: مصرف زياد آبميوه‌هاي صنعتي چاقي و اضافه وزن را به دنبال دارد./ع2

برچسب ها: میوه ، ویتامین ، طالبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار